Știrile zileiUTA Arad

Călin Popescu s-a despărțit de Sepsi și a semnat cu UTA până în 2023: „Un pas înainte, sper să-mi fac treaba cât mai bine”





Conducerea clubului UTA a perfectat, astăzi, acordul cu mijlocașul Călin Popescu, tânărul fotbalist intrând deja sub comanda lui Laszlo Balint. Tânărul fotbalist a fost însoțit la Arad de părinții săi în ziua în care și-a legat destinele de „roș-albi” și a făcut deja cunoștință cu noii colegi la finalul atranamentului din această dimineață.

După ce în vară s-a despărțit de Sepsi OSK, după unele divergențe cu antrenorul Leo Grozavu, Popescu s-a antrenat în ultima vreme cu Corona Brașov, iar de câteva ore este oficial este jucătorul „Bătrânei Doamne”. Născut pe 21 noiembrie 2001, Călin Popescu a semnat un contract pe trei sezoane cu „roș-albii”, dar Sepsi a păstrat 30% dintr-un eventual transfer al brașoveanului. „Iam dat acordul de transfer la UTA unde sper să reușească și să se impună“, a spus Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi OSK.

La UTA, Popescu va fi antrenat de brașoveanul Laszlo Balint și îi va avea colegi pe foștii „stegari”, Florin Iacob și Alexandru Benga. „ Este un pas înainte și sper să- mi fac treaba cât mai bine“, a spus Călin Popescu pentru Monitorul Expres. „Vorbind despre un fotbalist născut în anul 2001, putem spune că este o investiție în viitorul clubului nostru, de care, după cum se știe, ne îngrijim la tot pasul. Sunt convins că băiatul va face tot posibilul să-și convingă noul antrenor că merită să bifeze minute și în acest sezon, noi îi dorim baftă și bun venit în familia UTA”, a precizat și Codru Grădinariu team managerul grupării de pe Mureș.

Călin Popescu (18 ani) este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti lansaţi de FC Braşov și după ce semnase cu Sepsi la începutul anului 2019 a fost împrumutat în Liga 2-a, la ASU Poli Timişoara. În Liga 1, fotbalistul a disputat doar trei partide pentru Sepsi OSK, toate din postura de rezervă, adunând 59 de minute. La vârsta de 15 ani şi 6 luni, Popescu juca în Liga 2 pentru FC Braşov, fiind cel mai tânăr debutant din istoria „stegarilor”.

Întrebat, ieri, de posibilitatea ca Popescu să ajungă sub comanda sa, Laszlo Balint a precizat următoarele: „ „Toți jucătorii interesanți sunt luați în calcul de către noi. Nu numai în ceea ce privește momentul actual, ci și perspectiva, pentru că ne raportăm și la obiectivul nostru pe termen mediu și lung. Eu așa sunt, nu gândesc activitatea mea la UTA de pe azi pe mâine, încerc să mă raportez și la viitorul apropiat și mai îndepărtat. Absolut toată lumea din club trebuie să funcționeze pe aceste obiective”.

Tânărul brașovean s-a prezentat la Arad cu un test pentru coronavirus negativ efectuat de curând, iar de mâine va participa la antrenamente alături de noii săi colegi.









3 comentarii

  1. UTA aduna tineret cu potențial. Tocmai juniorii ,în diferite timpuri și etape au făcut faima clubului Succesul va consta în promovarea lor alaturi de câțiva,,batrani” într-o mai lungă și câștigătoare căutare. Când va fi asta ,nimeni nu poate știi. Istoria clubului îndeamnă la. căutare și răbdare. Cei care iubesc clubul ,știu că jucătorii ,vin și.
    pleacă. Rămân principii ,dorințe ,și sperăm realizari. Ne uităm la acești tineri ,cum ne uitam la Cura ,Tarban, Vuia ,sau Csordasz. S-a putut de atâtea ori ,ca sa nu mai sperăm. BAFTA !!

    0
    0
  2. Daca nu ar fi de plans,ar fi de ras….Nu este o critica,departe de mine gandul….Dizolvi gruparea U 19,capat de drum cica si aduci altii….Adica,Academia UTA(Atletico) proprie,produce,dar nu produce….sau cum?
    Abordarea aceasta nu este deloc buna,sub nici o forma….Iti pleaca gratuit sau cu imprumut si ulterior nici naiba nu-i mai baga in seama,doar in eventuala criza de efectiv….Azi te conduce un Mihalcea,un Falub,RIP Popica,acum Balint…Va fi aceeasi Marie,cu aceeasi palarie….Nu ai voie sa arunci la ghena copiii crescuti cu rabdare multa si investitie in pepiniera proprie….Grija mare….
    Cand pariezi pe totul sau nimic,iti asumi si riscuri ca poti pierde tot…Ii pierzi pe ai tai,devotati si aduci mercenari…
    Succes,si Doamne ajuta sa fie bine!
    Cineva,pe acolo,pe langa domnul Meszar,nu prea functioneaza logic….Cu scuzele de rigoare o spun….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button