Crisul Chisineu-CrișȘtirile zilei

Crișul – la al treilea adversar din Timiș la rând! Lung: „Juniorii lui Poli de la Becicherec vor fi o nucă tare a campionatului, trebuie tratați cu maximă seriozitate”





Scăpată de „grijile” Cupei, cu ocazia derby-ului cu Lipova, Crișul Chișineu Criș rămâne să se concentreze pe campionatul Ligii a 3-a. 4 puncte din două deplasări în județul Timiș (2-2 la Ghiroda și 2-0, pe „Electrica”, cu ASC Poli) nu sunt de ici de colo, iar sâmbătă „alb-albaștrii” mai întâlnesc o formație din județul vecin, însă de data aceasta pe teren propriu.

În acest an, Fortuna Becicherecu Mic aliniază o formație extrem de tânără, formată din juniorii celor de la ASU Poli, care au produs o semi-surpriză în urmă cu o săptămână. „Mânjii” lui Iulian Prodana au blocat mult mai experimentata echipa din Ghiroda la un 0-0, ce a coincis cu obținerea primului punct la nivel de seniori pentru „alb-violeți”. Aceștia nu au nimic de pierdut nici în deplasarea de la Chișineu Criș, de sâmbătă, de la ora 17.

Adrian Abrudean a răsuflat ușurat după testele de coronavirus efectuate în această săptămână, toți jucătorii fiind apți din acest punct de vedere. În plus, s-a negativat și Sebastian Susan, mijlocașul stând în izolare în ultimele 14 zile. Mai rămâne de văzut dacă și problemele musculare vor fi depășite de doi dintre fotbaliștii Crișului până la ora jocului. „Sperăm să-i recuperăm și pe Modan și pe Budur, în timp ce lui Nistor i-a expirat suspendarea. Mai sperăm să recuperăm și din punct de vedere fizic după meciul cu Lipova și să dăm totul pentru cele trei puncte. Întâlnim o formație tânără, dar omogenă. Juniorii de la ASU Poli, pregătiți de Iulian Prodana, un antrenor care știe meserie, formează o echipă imprevizibilă. S-ar putea să avem probleme dacă nu abordăm meciul cu toată seriozitatea, dar mă bazez pe profesionalismul băieților. Am văzut pe viu puțin meciul lor cu Ghiroda, iar scorul de 0-0 spune multe. Au stat foarte bine în teren, cred că acești copii de la Poli vor fi o nucă tare în acest campionat”, a subliniat Remus Lung, antrenorul secund al Crișului.

Formații probabile:

Crișul: Zamfir – Haloș, Sabău, Nistor, Siminic – Al, Pavel, Suslak, Teședan – Ciornei, Sulea, Piț.

Becicherec: P. Toroc – D.  Bot, Bîrlovean, Fl. Mintaş, Eperieş – Al. Gaşpar, M. Ursu – Ehling, Al. Prodana, M. Jorza – Cristodulo.

Arbitrii: Anreea Klein (Cluj-Napoca), George Suciu (Câmpia Turzii), Ludovic Zifceac (Aleşd)

Observatori: Sorin Ciotlaus (Deva), Călin Marius Orbonaș (Ilia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button