Știrile zileiStranieri aradeni

Rapidiștii în stare de șoc: Arădeanul Hlistei a fost depistat dopat și riscă să fie suspendat!





Șoc la Rapid! Golgheterul arădean al grupării giuleștene, Cătălin Hlistei (26 de ani) a fost prins dopat, iar Victor Angelescu, patronul giuleștenilor, a confirmat că fotbalistul va ajunge mâine la ANAD.

Angelescu se teme de ce e mai rău după ce Hlistei a fost depistat pozitiv la un test antidoping, vestea fiind primită de fotbalist după ce Rapid a pierdut sâmbătă pe terenul celor de la Comuna Recea, scor 1-2. Însă fără nicio legătură cu disputa din Maramureș, căci, din câte se pare, e vorba despre un rezultat din sezonului trecut.

„Suntem șocați! Am înțeles că lui Hlistei i s-a descoperit în organism o substanță, dar nu știm despre ce este vorba. Mâine a fost convocat de urgență la ANAD, el și doctorul nostru. În acest campionat nu a facut niciun control. E vorba de campionatul trecut. Vă dati seama ca suntem foarte speriați. Vom afla mâine mult mai multe lucruri”, a spus Victor Angelescu, pentru ProSport.

Cătălin Hlistei e cel mai bun marcator al Rapidului în acest sezon din Liga 2, cu cinci goluri înscrise în cinci partide. De altfel, arădeanul e golgheterul eșalonului secund după primele 5 runde.

Rapid l-a adus pe Cătălin Hlistei de la Sportul Snagov, în contul unei datorii a lui Cătălin Rufă la Victor Angelescu. Fotbalistul mai are contract cu giuleștenii până în vara lui 2021, iar UTA a umblat după semnătura lui încă din vara anului trecut, însă giuleștenii nu au vrut să audă de o despărțire de „Brili”, care – pe de altă parte – și-ar fi dorit să revină acasă, sub comanda lui Laszlo Balint, sub comanda căruia a dat un randament excelent la Snagov.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button