Crisul Chisineu-CrișȘtirile zilei

Teședan a taxat cu un „hattrick” tinerețea „puștilor” de la Fortuna: „Nu i-am luat de sus și ne-am făcut meciul ușor, avem capacitatea să terminăm pe primele locuri” + FOTO





Și pe fondul absenței golgheterului Nicu Modan în debutul acestui sezon, Adrian Abrudean l-a trimis pe Florin Teședan (26 de ani) în ofensiva celor de la Crișul în meciul cu Fortuna Becicherecu Mic. De altfel, fotbalistul are un al doilea prenume de vârf get-beget, Răducioiu, iar execuțiile sale chiar amintesc de fostul atacant al naționalei „tricolore”.

Chiar dacă Modan a jucat din nou pentru trupa de pe Crișul Alb, Teședan a rămas în avanposturi și a reușit „hattrick-ul” contra „puștilor” lui ASU Poli, trimiși în Liga 3-a pentru a-și face experineță. „Am pregătit bine acest meci, știam exact ce joacă adversarul. Nu i-am luat de sus, am fost atenți și am început foarte bine partida. Toate meciurile le jucăm la victorie și cu determinare, iar astăzi ne-am propus să dăm rapid goluri, să ne facem meciul ușor. Aveam 4-0 după nici 25 de minute și am continuat să evoluăm dezinvolt, pe atac, unde avem mulți jucători care pot face diferența și nici nu au fost toți titulari (n.a. Budur, Susan au intrat pe parcurs, iar Piț nu a jucat deloc). Mă bucur că mi-am ajutat echipa să câștige două etape la rând, acum trebuie să legăm victoriile”, a spus masivul fotbalist, care e obișnuit să joace și ca fundaș central sau mijlocaș central la închidere.

Teședan este la a doua aventură la Chișineu Criș, el plecând la Ineu după promovarea elevilor lui Adi Abrudean în Liga 3-a. Între timp mai jucase cu succes și la Național Sebiș. „Mă bucur că mi s-a acordat din nou încredere într-o echiă bună, care, zic eu, va avea un cuvânt greu de spus și în acest sezon. Ne pare și acum rău după punctele de la Ghiroda pe care le-am avut în traistă până la ultima fază, căci acum eram acolo, lângă Dumbrăvița și Pecica, însă avem tot timpul, dar mai ales capacitatea să ajungem acolo”, a adăugat omul meciului Crișul – Becicherecu Mic 8-2.

Sabău, Modan, Sulea, Budur și Haloș au fost ceilalți marcatori ai celor de la Crișul în goleada cu timișenii, care au replicat doar prin Gașpar și Cristodulo. Rămâne de văzut dacă Crișul va evolua runda viitoare și asta pentru că în tabăra Ezerișului au fost descoperite câteva cazuri de COVID. Meciul ar urma să aibă loc pe terenul echipei din Caraș-Severin.

O galerie foto de la Crișul – Becicherec 8-2, semnată Costel Șerban, puteți vedea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button