Progresul PecicaȘtirile zilei

Alex Manea le dă o mână de ajutor celor de la Progresul Pecica până la finalul turului: „Fotbalistul perfect pentru noi!”





Odată cu plecarea lui Gabor în străinătate, Progresul Pecica a rămas cu doi fundași centrali în lotul cu care a abordat noul sezon competițional de Liga 3-a. De săptămâna trecută, însă, Țugulescu a rămas singurul apărător central apt și asta pentru că Ewald Wild a fost descoperit cu COVID și va absenta cel puțin două săptămâni. Contra nou promovatei din Periam, Stupar a apelat la Sergiu Popa pentru postul de fundaș central, dar – totodată – a cerut conducerii o achiziție în acea zonă a terenului.

Iar directorul sportiv al „galben-albaștrilor”, Cristi Pilan, s-a mișcat rapid și a obținut acordul de împrumut (până în iarnă) al lui Alex Manea, de la CS Beliu. Fostul căpitan al UTA-ei semnase cu divizionara a patra în vară, dar, cum Liga 4-a nu s-a reluat încă și nici nu există certitudini că va mai începe în această toamnă, și-a dat acceptul pentru o revenire în Liga 3-a, acolo unde a mai evoluat pentru ACU și Gloria în urmă cu ani buni.

E foarte important ca puternicul fotbalist să treacă de testul COVID pentru a debuta chiar vineri împotriva Lipovei. „Este profilul de fotbalist perfect pentru noi, experimentat, muncitor, un fundaș care nu mai are nevoie prezentare. A mai și lucrat cu Dan Stupar în urmă cu câteva sezoane la UTA, îi mulțumim lui și celor de la CS Beliu că ne-au ajutat într-o situație grea”, ne-a declarat Cristi Pilan.

Alex Manea are 30 de ani și, pe lângă echipele mai sus menționate, a mai evoluat pentru CSMS Iași, FC Caransebeș și CSM Reșița, la nivelul ligii secunde. În tricoul „Bătrânei Doamne” a petrecut nu mai puțin de șase sezoane, toate în Liga 2-a. Ultima partidă oficială jucată de fundașul arădean în „alb-roșu” datează de pe 31 mai 2019, contra celor de la CS Mioveni (scor 3-0 pentru argeșeni), în cadrul ultimei runde a sezonului 2018-2019.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button