Știrile zileiUTA Arad

Florin Iacob – în echipa etapei a 5-a din Liga 1, antrenată de Gyuszi Balint! Arădeanul Purece a prins și el „11”- le ideal





Doar în etapa cu numărul doi a Casa Liga I, când a remizat acasă cu FC Voluntari (0-0), „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a mai dat un jucător pentru „11” – le ideal gândit de revista LPF. Numele acestuia era Alexandru Albu, pentru ca după prestația excelentă de aseară, din victoria cu 1-0 contra lui Dinamo, Florin Iacob să fie al doilea utist nominalizat în echipa etapei, în sezonul 2020-2021 a primului eșalon românesc.

Căpitanul UTA-ei a fost desemnat portarul rundei, iar explicația LPF e următoarea: ”A avut o prestaţie de zile mari: șapte intervenţii graţie cărora UTA a reuşit prima victorie din acest sezon, o victorie mult aşteptată de către pătimaşii fani arădeni!”. O victorie mult așteptată și de Laszlo Balint, de altfel, care a spart și el gheața în Liga 1 la capitolul victorii. De altfel, antrenorul arădenilor se așează pe banca echipei etapei cu numărul 5. ”Şi-a trecut în cont primul succes din carieră în principala competiţie internă, unul istoric şi pentru UTA, echipă care s-a impus pe terenul dinamoviştilor după 53 de ani” – își motivează alegerea LPF-ul.

Printre cei mai buni fotbaliști ai weekendului fotbalistic din România se află și un arădean. Florin Purece a marcat în succesul lui Sepsi pe terenul Voluntariului și e unul dintre mijlocașii etapei: ”Introdus la pauză, şi-a făcut rapid simţită prezenţa pe teren prin golul înscris, reuşită care a readus-o pe Sepsi în joc.

Echipa etapei cu numărul 5: Iacob (UTA Arad) – Boboc (Viitorul), P. Iacob (Chindia), Patriche (Academica), Nouvier (Sepsi OSK) – Cicâldău (Universitatea Craiova),  Passaglia (Poli Iaşi), Purece (Sepsi OSK) – G. Iancu (Viitorul), Andrei Cristea, Alexandru Măţan (Viitorul) . Antrenor: Laszlo Balint (UTA Arad)

FOTO: prosport.ro

4 comentarii

  1. Felicitări, Iacobe! Ai fost acel Iacob câns ai venit la Arad. Un portar care ne-ai încântat. Iti dorim să rămâi portarul curajos si sufletist echipei si care comunică bine cu apărarea. Apropo, Lucian ai avut dreptate cu statistica dintre UTA si Dinamo. 40 la 19 acum, pentru Dinamo. Ecart cam mare. Hai băieti cu egalare!

    0
    0
  2. Ar fi frumos ca redacția să publice echipa ideală a fiecărei etape nu doar când echipa etapei are un utist sau arădean

    0
    0
  3. felicitari ! Am scris nu cu mult timp in urma ca prea usor a devenit IACOB REZERVA!Acum ca am invins Dinamo dupa 57 ani si mai ales ca am obtinut prima victorie dupa 12 ani in prima liga se bucura toti aradenii! La cate mai multe astfel de victorii! HAIDE UTA una dintre capioanele provinciei!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button