Știrile zileiStranieri aradeni

Adi Petre, aproape de un împrumut în Serie B!





Conform așteptărilor, Adrian Petre pleacă de la FCSB, după ce nu a primit prea multe șanse la echipa patronată de Gigi Becali. Arădeanul transferat de la Esbjerg, din Danemarca, pentru o jumătate de milion de euro, în luna februarie a acestui an, a marcat trei goluri în 15 partide și și-a trecut în cont și un assist în tricoul „roș-albastru”.

Se pare că formația cu care va semna Petre în orele următoare este Cosenza, care activează în liga a 2-a italiană (Serie) B. Echipa este antrenată de Roberto Occhiuzzi și a demarat noul sezon cu un 0-0 pe teren propriu cu Virtus Entella.

Chiar astăzi, noul manager general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că Adrian Petre va pleca în curând de la echipă. Mutarea se face sub formă de împrumut, un rol decisiv în realizarea sa având Cătălin Sărmășan, impresarul fotbalistului, aflat în Italia de zile bune, unde negociază și alte transferuri ale fotbaliștilor reprezentați de el. „La această oră nu e nimic sigur, dar până deseară am putea avea vești concrete”, ne-a mărturisit impresarul orădean al fostului atacant al echipei UTA.

10 comentarii

  1. Este un Mercenar. Becali face misto de el si isi bate joc de el. Daca se lauda atata ca iubeste UTA de ce nu vine la UTA… Aa vrea multi bani pt cat de slab e.

    0
    0
  2. Adrian Petre a fost dorit insistent de catre UTA,dar a refuzat,ba chiar nici nu a vrut sa auda considerand atat el cat si impresarul sau(Sarmasan),ca ar face un mare pas inapoi si mai bine pleaca imprumut la Cosenza in Serie B…..Deci consider ca isi merita soarta din plin….E vai si amar de cei care uita de unde au plecat…

    0
    0
    1. Pasul inapoi ar fi relativ. Petre a plecat de la UTA, o echipa in Liga 2, dar acum s-ar intoarce la UTA, o echipa in Liga 1. Eu cred ca ar fi fost un pas inainte pt el, mai ales ca ar fi venit acasa unde ar putea sa arate din nou tot ceea ce poate dupa care, peste un an sau doi, s-ar putea transfera daca totul ar iesi bine.

      0
      0
  3. ” UTA a insistat mult să-l aducă la Arad pe Petre, care a considerat însă că ar face un pas înapoi” știrea este dintr-un alt ziar, Dacă chiar considera ca să vina la UTA este un pas inapoi no coment pt el ??

    0
    0
    1. Asa e. Crede ca se v imbogati din fotbal dar degeaba daca o mai da in bara pe la vreo echipa nici UTA nu il va dori nici ca rezerva.

      0
      0
  4. Săracul Petre ,nu mai știe dacă e de bine sau rău. Ce poate el rectifica ,odată scăpat de holera FCSB ,e să facă un examen interior între o evoluție meritorie la danezi și o panta descendenta tot la aceiași danezi Acolo trebuie insistat uitând episodul FCSB . Odată MM Stoica se lauda a recomanda Man plus Petre Acum primul care aruncă cu pietre este el.La 500 de mii vroiau o eficacitate ca a lui. Luis Suarez !! E adevărat că ,lui D-zeu i-au fost dragi ciobanii . Afara de oi și brânză le-a dat averi. Nu i-a făcut prea deștepți și nici antrenori !!!

    0
    0
  5. Incetati va rog cu acest Adrian Petre. Acest individ este un jucator care poate activa MAXIM in judet. Nu are nici o calitate inafar de fizic care oricum e degeaba. A avut noroc in sezonul in care a fost golgheter pentru ca echipa a fost de asa natura incat dadeau cu mingea in el si ricosa in poarta. El este din generatie cu Man si Oaida, tin sa va aduc aminte ca nici macar primul 18 nu il prindea la vremea respectiva. Vorbim peste 2 ani de zile cand va livra pizza prin Arad!

    0
    0
  6. Fotbalistic ,Petre poate progresa Are o abilitate de a fi lângă gol și un aport la o construcție de gol in careul advers. Nu e om de atac/ apărare. Are o moliciune naturala care poate da rezultat la echipe medii. Dar sa fim serioși . Dai afară un om că a ratat o ocazie. ? Apoi o degringolada de tip FCSB îți scade randamentul la 15% . Sunt fotbaliști dintr-un fotbal modest cu salarii modeste Ce e 25 de mii la Fiorentina de exemplu ?? Vorbim de un fotbal periferic și judecăm după primera. division

    0
    0
  7. No, omul încă nici n-a semnat și deja știm că va fi slab. Ah, dar a plecat și în Danemarca, iar acolo a fost bun. La FCSB e clar cât de dorit a fost. Petre, la tinerețea lui, e vârful care are nevoie de 3-4 ocazii pentru a înscrie, dar când primești 2 pase pe meci, în 15-30 de minute jucate, ce mai vreți? Nu mă mir ca, la ordinul celui pe drept numit Ciobanul, să fi fost ocolit în joc inclusiv de coechipieri… Baftă, oriunde va merge!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button