Știrile zileiUTA Arad

Noul viceprimar, Sergiu Bâlcea, susține că se va bate pentru finanțarea rapidă și fără scuze a cluburilor UTA și FCC Baschet Arad





Anunțat candidat la Primăria orașului Arad din partea PNL până in urmă cu două luni de zile, Sergiu Bâlcea i-a facut loc lui Călin Bibarț din considerente strategice, legate în principiu de sondajele de opinie. Se spunea că fostul primar interimar ar fi stat mai bine în opțiunea arădenilor, dar este cert că sportul arădean a avut din start de pierdut prin această modificare. Bibarț a avut mereu discursul despre victoria rațiunii în fața pasiunii, lucru confirmat și prin fapte în ultima săptămână. Pe 22 septembrie, el a fost cel care a anunțat introducerea pe ordinea de zi a proiectelor de finanțare a cluburilor UTA și FCC Baschet Arad și tot el și echipa sa din CLM le-a „omorât” cu seninătate după alegeri. Acum Bâlcea, despre care se spune ca va fi unul dintre noii viceprimari, vine cu un mesaj de susținere necondiționată a celor două cluburi fanion ale orașului și afirmă că se va bate pentru o finanțare rapidă și corectă. Iată mai jos mesajul postat de Sergiu Bâlcea pe contul sau de Facebook:

˝Susţin alocarea de fonduri pentru UTA şi echipa de baschet ICIM Arad, cât mai repede şi fără scuze. Aceste echipe reprezintă branduri ale Aradului, promovează imaginea noastră în ţară. Am promis că vom sprijini cele două proiecte ale sportului arădean care fac performanţă şi trebuie să ne ţinem de cuvânt. Vom găsi resurse, pentru că toţi am promis asta arădenilor. Poate aşa a fost să fie, consiliul care îşi încheie activitatea a amânat decizia aşteptată de arădeni, ne vom aşeza împreună pentru o soluţie corectă˝ 









18 comentarii

  1. Poate se bate cu caramida in pieptu-i de arama.
    Povesti vanatoresti!
    Dar asta este rezultatul votului aradenilor. Adica avem exact ce si-au dorit aradenii care au votat😀

    0
    0
  2. Nu vreau să judec gresit. N-am băut cafea impreună, nici măcar nu l-am văzut de-aproape pe dl. Bâlcea, dar se pare că are, totusi, o oarecare afinitate față de UTA si sportul arădean. Este singurul care a fost interesat direct si de stadion. Să fim realisti.Felicitări, d-le viceprimar Bâlcea!

    0
    0
    1. Nu il știu pe Balcea ca om politic,dar afirm cu toată responsabilitatea că este pasionat de sport și fotbal in special.A jucat și mai joaca fotbal,este fara dubiu suporter UTA.

      0
      0
  3. Din cauza oamenilor, cu tenta de politicieni, mincinosi ca voi, au plecat și vor mai pleca tinerii din tara.

    0
    0
  4. Domnilor de la sport arad…de ce nu ne spune Meszar cati bani dau sponsorii la Uta si de ce nu se fac eforturi pentru aducerea unui investitor….asta ati putea sa il intrebati pe Meszar
    Mersi
    Ps
    .cred ca le convine asa cum e situatia acum la Uta …asta e parerea mea

    0
    0
  5. Mare iubitor de sport si fotbal. Mai mult ca sigur ca de aia l-au votat aradenii cu 4 maini. Nici o legatura cu faptul ca ai lui ( politic vorbind) au facut in 6 ani un stadion care era de facut in 3, ca nici acum nu e gata 100% etc. Simple coincidente!
    De fapt e un mare iubitor de fotbal😂

    0
    0
    1. Raul,pe cat punem pariu ca Balcea a jucat si a vazut mai multe meciuri ca tine?Lucian si tu il cunosti si sti ca Balcea e pasionat de fotbal.Nu discut latura politica.

      0
      0
      1. De latura politica e vorba aici. Din partea mea poate sa joace si popice si sa fie mare admirator de yachting.

        0
        0
        1. Citeste-ti inca o data comentariul…si vezi cum te contrazici.Eu tocmai asta spun ca face sport din placere si e suporter UTA de cand nici nu stia ca exista Falca..tu sugerezi altceva.

          0
          0
      2. Ce relevanta are care neciuri a vazut acest domn? E vorba de promisiuni neonorate, de termene depasite, de preturi umflate. Si acum , deodata, parca picat de pe Luna, vine si Bulcia sa rezolve situatia. Ca printul din poveste, pe cal alb. De ce nu au rezolvat-o pana acum ca doar vorbim de 16 ani de administratie PDL((PNL)?

        0
        0
  6. Lucian, spune-le forma de organizare a utei, sa înțeleagă și deștepții de ce nu vine nici un finanțator

    0
    0
  7. Domnule Balcea…politica este o mare curva,peste tot in lume…depinde de cati fraieri pun botul…,se stie…
    Noi ne-am pricopsit cu un ingineras oltean,de drumuri si poduri,sosit in Arad cu bocceluta,speriat de liniile de tramvai,ca sa nu se curenteze cand calca pe ele…Dormea acasa la soferul personal,cu ARO 244 albastru…si cam atat…acum este considerat faraon si chiar daca am votat sa plece parlamentar pe la varza de Bruxelles(brucsel),ca sa scapam de el,doar…Umbra sa bantuie in continuare comunitatea noastra..adica nimic nu misca in front fara acceptul sau..Asta inseamna sa fii mafiot,sa nu miste nimeni in front,dictatura..
    Din ce cauza clica blocheaza sportul?Pentru ca domnul Meszar ar fi indraznit sa candideze impotriva morilor de vant….Ce obraznicie din partea dansului….Ha,ha,ha..Don Qujote,impotriva himerelelor…Ne meritam soarta,din pacate….Nici Dumnezeu nu va reusi sa ne scape….Ca si la Loto…vrei sa castigi potul…dar joaca naibii macar cel mai ieftin bilet….Ufff…

    0
    0
  8. Totul e o manevra premedita:
    1) Lake asta deocamdata nu e niciun viceprimar.
    2) Tot ping-pong-ul facut cu finatarea sportului si lege sa se foloseasca este o tragere de timp mizerabila.
    3) Botoxatul din fruntea PNL are zilele numarate oricat incearca el sa se razbune pe UTA. Nu tin restrictiile astea la nesfarsit incat sa profite el ca nu ne putem aduna insa sa tina minte un lucru: pentru caracterul sau abject il vom umili pana va muri.
    4) Vin ele alegerile Parlamentare, daca mai sunt utisti care au fost naivi si au plecat dupa fenta penelista, acum au avut ocazia sa se convinga, a mia oara, ca lepra galbena e ca ciuma rosie.

    0
    0
    1. apropos de usr, aveti grija sa nu va spuna unii „ca camera de filmat din sala nu functioneaza” si ele, totusi, sa inregistreze… te-ai prins? 😉

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button