Fotbal feminin

„Leoaicele”, în formulă completă la Prundu Bârgăului pentru trei puncte vitale pentru lupta la vârf!





AC Piroș Security Arad a ajuns la un prim moment al adevărului în acest sezon. Dacă în prima etapă, pe terenul campioanei U. Cluj, așteptările nu erau foarte mari ținând cont și de faptul că au lipsit fotbalistele străine care între timp au adus un plus clar, la Prundu Bârgăului, lucrurile stau cu totul altfel. Arădencele vor fi față în față cu o formație obișnuită cu aerul primului eșalon, care a terminat mai mereu în prima parte a clasamentului și, care – cel puțin pe teren propriu – sunt greu de învins.

Bistrițencele au tot două succese stagionale și o înfrângere, dar un golaveraj mai bun față de adversarele de mâine: 19-4 față de 10-1. Elevele lui Florin Bugar și-au rotunjit golaverajul chiar runda trecută, la București, în compania fetelor de la Fair-Play și au făcut-o fără două dintre jucătoarele de bază. Din fericire, la jocul din Transilvania, Eli Bozian și Larisa Sârbovan vor fi din nou la dispoziția antrenorului, așa că se poate spune că partida cu Heniu poate fi abordată cu cea mai bună formulă de joc.

De menționat ar mai fi că în runda precedentă, în tricoul „alb-roșu” a debutat și junioara Carla Kugler, de numai 15 ani, care și acum în lotul „leoaicelor” ce au plecat la orele amiezii spre Prundu Bârgăului, acolo unde, mâine dimineață, de la ora 11, vor susține un adevărat examen în fața gazdelor pregătite de Călin Svoboda și Gicu Ruscău jr.

Arbitru: Cristian Moldovean (Sfântu Gheorghe). Asistenți: Recsenedy Hunor Bela (Sfântu Gheorghe) și Kopriva Tamas (Carei)








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button