Știrile zileiUTA Arad

Mâine, în direct pe Facebook, aflăm câștigătorii concursului aniversar organizat de sportarad.ro





A fost anul în care clubul emblemă al Aradului a împlinit o venerabilă vârstă. Pe 18 aprilie, UTA și-a sărbătorit a 75-a primăvară, ocazie cu care site-ul sportarad.ro, prin partenerul său, Silviu Turc, dar având și sprijinului clubului UTA, oferă 75 de premii cititorilor săi, pe baza unui concurs demarat la începutul primăverii.

Intenția noastră a fost să ne premiem cititorii în chiar în ziua aniversară a „Bătrânei Doamne”, dar aceasta cădea în plină stare de urgență decretată de autorități pe fondul pandemiei de coronavirus și am decis să o amânăm. Speram ca lupta cu virusul să fie câștigată în vară și să organizăm un eveniment public, dar, până la urmă, am rămas la varianta unei trageri la sorți transparente în preajma datei de 30 septembrie, când UTA și supoterii ei au celebrat o jumătate de secol de la cea mai importantă performanță din istoria clubului, eliminarea din Liga Campionilor a olandezilor de la Feyenoord, campioni ai lumii la acea vreme.

Această tragere la sorți va avea loc mâine, în jurul orei 13, după conferința săptămânală legată de următorul meci de campionat al clubului UTA și va fi transmisă în direct pe contul de Facebook al sportarad.ro. În urnă vor intra numerele de telefon cu care fiecare dintre dumneavoastră ați participat la concurs, urmând ca ulterior fiecare câștigător să-și revendice premiul pe baza acelui număr de telefon.

Vă reamintim că printre cele 75 de premii se numără un abonament la tribuna I (rândul 4, locul 18) valabil pentru sezonul 2020-2021 la meciurile de acasă ale „roș-albilor”, dar și tricourile cu care UTA abordează noua ediție a Ligii 1, plus cel retro, apariții editoarile despre istoria gloriasă a Bătrânei Doamne, plachete aniversare ”UTA 75”, șepci, fulare, eșarfe sau căni.









4 comentarii

  1. AM participat si eu la acest CONCURS ,sunt un suporter al UTA Arad de circa 45 ani!
    Sper sa prind macar o esarfa si atunci voi fi fericit alaturi de cea mai frumoasa echipa a orasului de pa Mures ,un adevarat brand al Aradului!
    HAIDE UTA,una dintre campioanele provinciei!

    0
    0
  2. Doar in direct pe facebook se pot afla castigatorii? Dacă nu pot urmări live, primesc un sms sau ceva?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button