Gloria LT Cermei

Moisă a rămas pe banca Cermeiului, umilința de la Dumbrăvița trebuie ștearsă cu o altă formație timișană: „Pentru a trece de Ghiroda e nevoie să dăm tot ce avem mai bun!”





Cu un parcurs perfect în Cupa României, Gloria Lunca Teuz Cermei și CS Ghiroda și Giarmata Vii caută să se revanșeze și în campionat, unde nu au cunoscut încă gustul victoriei. „Sămădăii” nici măcar nu au număr la casă și un golaveraj dezastruos: 3-15, în timp ce timișenii măcar au evitat eșecul în cele două etape jucate. Cea de-a treia, disputa de pe teren propriu cu Ezerișul, a fost amânată fiindcă echipa din Caraș a avut mai multe cazuri de COVID.

După 1-9 la Dumbrăvița, Flavius Moisă și-a anunțat plecarea de la cârma cermeianilor, dar chiar în seara meciului președintele Petre Bulza a spus că nu se pune problema unei schimbări. Și, până la urmă, a avut dreptate căci tânărul tehnician a condus toate antrenamentele săptămânii și va sta pe bancă la meciul de sâmbătă, cu Ghiroda. „Am o datorie morală față de jucători, însă supărarea a fost atât de mare după meciul de vinerea trecută încât pur și simplu am uitat de toate și de tot. Nu aș fi crezut că se mai pot repeta greșelile administrative după ce am mai trecut cândva prin asta și nu am putut folosi doi dintre jucătorii cu care am pregătit meciul. Conducerea m-a asigurat că va organiza ca la carte atât partidele de acasă, cât și cele de afară și continuăm împreună acest drum. Nu-mi doresc să mai caut alibiuri pentru înfrângerea grea cu Dumbrăvița, nu are rost să vorbim despre alte rezultate rușinoase din fotbalul european, deși ele există, ci vreau doar să ne concentrăm pe următorul pe meci. Eu am încredere în continuare în potențialul jucătorilor, fața lor sigur nu a fost cea din meciul de la Dumbrăvița și trebuie să arate asta începând de sâmbătă. Spre norocul nostru, fotbalul îți oferă șansa revanșei după numai câteva zile și trebuie să fim pregătiți pentru asta”, a explicat „principalul” Gloriei.

Moisă pare să-și fi făcut bine temele pentru jocul de sâmbătă, de la ora 15. „Chiar dacă Ghiroda a avut ceva probleme în campionat, în Cupă a arătat forță, eliminându-le pe Deva și Corvinul, două dintre echipele bune din zona noastră. E o echipă ce alternează două sisteme de joc, 4231 sau 433, dar păstrându-și aceleași principii, agresivă pe faza defensivă și activă în atac. Să nu uităm că au destui fotbaliști cu experiență, ca Bocșan, Stupu, Radupopa, Mancaș sau Gelu Velici, dar și tineri interesanți, trebuie să dăm ce avem mai buni din noi pentru a trece de o astfel echipă”, a adăugat „principalul” arădenilor, care nu va putea conta pe Werner (care va face investigații suplimentare la inimă). În schimb, Lazăr și Salka și-au revenit după accidentări, iar portarul utist, Cristea, este și el bun de joc.

Formații probabile:

Cermei: Cristea – Filip, R. Iuga, Ianc, Sabău – D. Lazăr, Salka – Gruiescu, L. Bodri, Koula – Ciubotariu.

Ghiroda: Gîrlea – Volosciuc, Bocşan, Vlădia, Mancaş – Simedru, Poparadu,  Bîte, Ghinescu – Pădurariu, Velici.

Arbitri: VictorHurducaș Victor (Iclod – Cluj) – Daniel Popa (Aiud), Claudiu Giorgiu (Cluj-Napoca)

Observatori: Sorin Ciotlăuș (Deva), Adrian Copăcean (Caraş Severin)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button