Știrile zileiUTA Arad

Și Oroian a scăpat de coronavirus, toți utiștii sunt negativi înainte de meciul cu Clinceniul!





Conform protocolului, tot lotul „Bătrânei Doamne” s-a testat pentru coronavirus înainte de partida oficială cu Academica Clinceni. „Tamponul” a fost făcut ieri dimineață, iar veștile bune au venit după 24 de ore.

Absolut toți elevii lui Laszlo Balint, dar și cei din stafful tehnic și medical, sunt negativi și se pot concentra pe disputa cu ilfovenii, de luni seara, de la ora 21, de pe arena „Francisc Neuman”.

Emoțiile cele mai mari le avea Alexandru Oroian, ultimul dintre juniorii infectați cu COVID în urmă cu 6 săptămăni care până în această săptămână a avut tot rezultate pozitive sau neconcludente.

În schimb, cu probleme medicale au mai rămas Cristi Bustea, Alex Ioniță și Denis Hrezdac (în revenire după operația de ligamente încrucișate).









3 comentarii

  1. doamne-ajuta ! Sper sa asistam la prima victorie in CASA NOUA!
    HAIDE UTA, UNA DINTRE CAMPIOANELE PROVINCIEI!

    0
    0
  2. De la inceput mi-a placut Oroian,si nu am facut din asta un caz anume,imi place foarte mult Oroian,probabil nu numai mie….Stim cu totii ca nu ducea 90 minute…Dar acum,cu Denis Rusu,adus…nu cred ca va fi peste el…Faina concurenta aceasta…Nu trebuie prea-slaviti,sa isi vada copiii de modestie si munca multa…Mister Balint,prin pozitia dansului,este parinte,psiholog,tata si mama…Da..este o problema de optiune in alinierea unui prim 11…Unde se face diferenta?Balint monteaza psihic la joc,total altfel fata de Pancu care isi monteaza jucatorii la rupere…Acum e bine ca Mihalache i-a rupt piciorul acestui baiat?Sa stea si Pancu si Mihalache suspendati pana cand jucatorul Craiovei va reveni titular…Jeguri,jeguri de caractere….Interesante discursurile lui Pancu in vestiar…”Le rupem picioarele,nu plecam invinsi de aici”…Pancu trebuie arestat urgent pentru incitare la violenta…Fara discutie!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button