Știrile zileiUTA Arad

Maxximus 1607, partener pentru nota de eleganță a Bătrânei Doamne





Conducerea clubului UTA a avut bucuria să anunțe oficializarea colaborării cu firma Maxximus 1607, care a devenit sponsorul vestimentar al „roș-albilor”. Dorin Stana, directorul sportiv al „Bătrânei Doamne”, l-a prezentat astăzi pe Andrei Bodea, patronul Maxximus 1607, care a transmis un mesaj de suflet la anunțarea publică a parteneriatului:

„Doresc să mulțumesc domnului Meszar, domnilor Gyuszi Balint, Dorin Stana și întregului staff pentru onoarea care mi-a fost acordată de a fi alături de un simbol atât de important al Aradului precum echipa UTA. 

Arădean fiind, am dorit să mă implic în sprijinirea acestui brand de o valoare națională numit UTA. 

Magazinele Maxximus 1607 sunt cunoscute ca un brand dedicat stilului vestimentar masculin, prezente în principalele centre comerciale de tip mall din Arad, Oradea, Deva, Timișoara și Zalău, iar acum suntem mândri să fim primul partener specializat în domeniul vestimentar al clubului UTA în cei 75 de ani de la înființarea acestuia. 

Vreau să mulțumesc tuturor clienților, colaboratorilor și întregii echipe Maxximus 1607, cărora le sunt recunoscător pentru atașamentul lor. 

Susținem UTA și știm că uniți vom ajunge departe!

UTA! ARAD! VICTORIE!”

În Arad, marca vestimentară Maxximus 1607 poate fi găsită la etajul 1 din incinta Atrium Mall, dar și la un click distanță, la adresa www.maxximus.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button