Știrile zileiUTA Arad

Hora a spart „gheața” odată cu echipa, dar nu vrea să se oprească aici: „Cel mai important e să aducem prima victorie acasă, cred că asta ne lipsește”





Ioan Hora a adus prima victorie a UTA-ei în acest sezon cu golul reușit din penalty în „Ștefan cel Mare” contra lui Dinamo. Acum, experimnetatul atacant și colegii săi se pregătesc pentru jocul cu Academica Clinceni de mâine seară (ora 21).

Fostul golgheter al Ligii 1 în tricoul Pandurilor susține că a depășit problemele la genunchi cu care s-a confruntat la finalul disputei cu „câinii roșii” și e pregătit să îmbrace din nou un tricou de titular, chiar dacă se va sacrifica puțin din punct de vedere tactic, jucând în spatele vârfului Buhăcianu, așa cum s-a întâmplat la București. „A fost doar o contuzie care a durat vreo două-trei zile, dar în rest sunt în regulă. Cu siguranță, dacă Mister îmi spune să joc în spatele lui Vali Buhăcianu și să îmi ajut echipa, trebuie să cobor. Probabil, ne vom baza pe viteza lui Vali, pentru că cei doi fundași de la Clinceni nu au viteza sa”, afirmă Hora.

Dar, dincolo de chestiunile de ordin tactic, atacantul UTA-ei susține: „Cel mai important e să aducem prima victorie acasă, cred că asta ne lipsește. În meciul cu Dinamo ne-au presat tot meciul, au o echipă bună cu jucători valoroși. Probabil, cu Clinceniul va fi un alt meci, în care va trebui să atacăm, nu să stăm și să mergem pe contraatac. Cred că e mai greu să pregătești un meci cu Clinceni decât unul cu Dinamo, mai ales mental. Parcă nu ai aceeași concentrare, dar sper ca noi să fim concentrați și motivați pentru acest meci”.

După victoria de la București, atacantul orădean și-a lăudat doi dintre colegi la microfonul Digi Sport, pe portarul Iacob, omul meciului, dar și pe tânărul Denis Rusu: „E un copil cu potențial, totul va depinde de el, dar are potențial să joace la nivel înalt”

Hora marcase și în 2008, la ultima victorie a arădenilor în Liga 1, 3-2 pe terenul Rapidului. De asemenea, „vârful” a înscris singurul său gol pentru Gaz Metan, chiar contra adversarului de mâine al „roș-albilor”, Academica Clinceni.

 









Un comentariu

  1. Cei cu experiența lui Hora sunt grupați cu toții în elita campionatului. De aceea meciurile nu mai sunt simple cum arată clasamentul.Competitia Ligii Prof ,e mai tare decât jocurile naționalei minată de interese.Se joaca tare 90 de minute ,cu sau fara cârcei !!Întreaga competiție poate fi redusa la trei concepte. Să nu pierzi acasă , să pierzi mai rar și greu afara ,sa nu lași să se desprindă echipe de calibrul tau !! E greu dar asta e pariul . BAFTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button