Știrile zileiSuperliga

Badea a fost demis după ce a strâns un singur punct din 18 posibile pe banca lui FC Argeș: Moșteanu îi antrenează de mâine pe „alb-violeți”





Șase etape a rezistat Ionuț Badea pe banca celor de la FC Argeș în Liga 1. După eșecul de la Sfântu Gheorghe, Ionuț Badea, antrenorul promovării „alb-violeților”, a fost demis de conducerea clubului din Trivale. Piteștenii au pus la păstrare un singur punct, cel din disputa internă cu UTA, cealaltă nou promovată din Liga 2-a, dar arădenii au de ce să regrete victoria la câte ocazii au irosit la scorul de 1-0 pentru ei.

În locul lui Badea la cârma echipei ajunge Ionuț Moșteanu, după cum anunță chiar site-ul oficial al argeșenilor: ”Clubul FC Argeș anunță încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă cu antrenorul Ionuț Badea. Începând de luni, de pregătirea echipei noastre se va ocupa Ionuț Codruț Moșteanu care a făcut parte din staff-ul lui Ionuț Badea și care cunoaște foarte bine lotul de jucători. Noul antrenor principal al „alb-violeților” va fi ajutat de secundul Dragoș Radu și antrenorul cu portarii, Viorel Dumitrescu. Moșteanu a fost secundul lui Sorin Cârțu la Pandurii, secund la CFR Cluj (a colaborat aici şi cu Jorge Costa, şi cu Ioan Andone), Poli Iaşi (2013), interimar și apoi principal la FC Vaslui. Ionuț Badea a preluat FC Argeș pe 8 octombrie 2019, reușind promovarea în Liga I după o absență de 11 ani. Din păcate, rezultatele înregistrate de echipă în cele șase etape jucate din Casa Liga 1 nu au fost pe măsura așteptărilor suporterilor și conducerii clubului. Clubul FC Argeș îi mulțumește lui Ionuț Badea pentru munca depusă în perioada petrecută la Pitești și îi dorește mult succes în activitatea profesională”.

FC Argeș ocupă penultima poziție în Casa Liga 1 și asta pentru că Astra Giurgiu (cealaltă echipă cu un singur punct acumulat) are un golaveraj mai slab.

3 comentarii

  1. …Badea e antrenor bun,dar conducerea trebuie sa se uite la jucători ,așa transferuri așa rezultate!

    0
    0
  2. Fara 5-6 achizitii, care sa stie cum „este aerul in prima liga” nu se poate orice antrenor ar fi !. Badea ramane un antrenor bun, la o echipa mica…cu nume mare, dar care azi nu prea are cu ce sa se sustina

    0
    0
  3. Asta e problema conducătorilor din Ro nu au răbdare, vor rezultate imediat. La Sepsi argesul nu a jucat rău.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button