Gloria LT CermeiȘoimii LipovaȘtirile zilei

Sita mai cerne o arădeană în Cupă, dintre Cermei și Lipova! Se anunță un duel al tinereții mâine, în Țara Sămădăilor!





Până la intrarea în joc a UTA-ei, o singură echipă arădeană va rămâne în ediția 2020-2021 a Cupei României după turul al treilea, iar ea se va decide marți după-amiază, la Cermei, începând cu ora 14,30. Trupa pregătită de Flavius Moisă, Adi Sasu și Cristi Irimia o va găzdui pe Șoimii Lipova, într-o reeditare a meciului din runda inaugurală a Ligii a 3-a, câștigat de „alb-albaștrii”, în Sânnicolau Mic, cu 3-1.

Pe hârtie, elevii lui Flavius Sabău pleacă favoriți, însă s-ar putea să asistăm la o (semi)surpriză ținând cont și de faptul că – probabil – antrenorul viceliderului se gândește să alinieze o formație extrem de tânără. „Din păcate, l-am pierdut pe Simion, care și-a rupt ligamentele încrucișate interioare. Se va opera și va fi indisponibil o jumătate de an. Este o pierdere foarte importantă, după Dobrean plecat la muncă în Belgia și – bineînțeles – Denis Rusu, care a fost cel mai bun jucător care a activat la Liga a treia. Lotul nostru este un pic mai mare, dar majoritatea sunt copii, mulți dintre ei nefiind încă pregătiți pentru acest eșalon. Trebuie să gestionăm ambele partidele, Cupă (n.a. la Cermei) și campionat (n.a. la Dumbrăvița), vor juca în această săptămână cam toți din lot. Îi vom împărți și vom vedea la final ce vom realiza”, a explicat Sabău.

Pe Cermei o încălzește prea puțin faptul că a ajuns până în turul trei al Cupei României, iar în campionat a pierdut pe linie cele patru partide. Totuși, tânăra formație din Țara Sămădăilor spune că nu va face concesii, fiind vorba despre o întâlnire oficială. „Vrem să scoatem maxim și din meciul de Cupă, să câștigăm contra – poate – celei mai profesioniste echipe. E clar că băieții se vor motiva, nu am ce să le spun mare lucru în plus, mai ales că ne-au bătut în prima etapă. Între timp, ne-am mai rotunjt și noi lotul și chiar și jocul arată puțin mai bine, așa că va fi un meci frumos. Nu știu pe cine vor trimite în teren înaintea derby-ului de campionat pe care îl vor avea la Dumbrăvița, oricum la ei nu știm care sunt rezerve și care titulari. Au un lot extrem de omogen și valoros, de aceea o victorie ar fi foarte motivantă pentru noi, să avem moral pentru meciul următor, cel de la Chișineu-Criș”, a punctat și Flavius Moisă, care va afla mâine rezultatele testelor COVID efectuate de toată delegația Gloriei în această dimineață, la Ineu.

Formații probabile:

Cermei: Cristea – Filip, Ianc, Sabău, Mohaci – Salka, Ciubotariu – Gruiescu, Koula, Răzban – Bulza.

Lipova: R. Buta – Nagy, Dolga, A. Popa, Stoin – A. Gavrilă, D. Pop, Gherasim, Vlad – Ciubăncan, F. Trip.

Arbitri: Alexandru Gornic (Arad) – Ovidiu Timar (Oradea), Sebastian Pantea (Arad)

Observator FRF: Vasile Rad ( Arad)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button