Știrile zileiUTA Arad

Duminică, utiștii sunt așteptați de CFR Cluj la un amical, în Gruia: „Avem destule lucruri de reglat și nu suntem la mentalitatea pe care mi-o doresc”





Utiștii nu au reușit să lege două victorii în Casa Liga 1 și nu se pot bucura nici după al treilea meci pe noul stadion al Aradului. Academica Clinceni a impus remiza albă pe „Francisc Neuman”, iar Laszlo Balint rămâne, din nou, cu destule probleme de rezolvat până la următorul meci de campionat, cel de pe 18 octombrie, de pe terenul celor de la Hermannstadt.

Până atunci, însă, „Bătrâna Doamnă” încearcă să bată în cuie, pentru a treia oară în ultimele luni de zile, un amical cu campioana CFR Cluj. Astăzi, arădenii știu că vor juca pe Someș duminică, însă ora nu este încă fixată. Cele două formații ar mai fi trebuit să-și verifice potențialul și în iunie, când formația lui Dan Petrescu știa că nu mai joacă cu Botoșaniul, dar moldovenii (cu un caz de COVID în staff) au primit apoi aviz favorabil de la DSP și, implicit FRF, dar și în luna august, în scurta pauză dintre sezoane. Cu acea ocazie, însă, au apărut primele cazuri de COVID în lotul „roș-albilor” și, bineînțeles, jocul a căzut.

Cu ocazia testului de la finalul acestei săptămâni, Laszlo Balint le va da minute și fotbaliștilor care, din diverse motive, au evoluat mai puțin sau deloc în acest debut sezon, dar vrea să umble și la partea mentală. „Încercăm în perioada următoare să reglăm lucrurile care nu funcționează și, din păcate, sunt destul de multe. Din păcate, nu suntem la mentalitatea aceea pe care mi-o doresc, una ce trebuie să fie constantă în fiecare meci, nu doar când jucăm cu Dinamo. Și i-am avertizat pe băieți toată săptămână că ne așteaptă un  meci extrem, extrem de dificil și trebuie să fim la capacitate mentală maximă și nu a prea fost așa. Cu Clinceniul, am intrat pe teren destul de relaxați și am făcut o priă repriză foarte slabă din toate punctele de vedere. În partea a doua ne-am revenit ca atitudine, dar nu am avut luciditatea necesară ca să împingem jocul și, mai mult, să ne creăm mai multe situații de gol și să fructificăm orice situație”, spune tehnicianul „Bătrânei Doamne”.

Arădenii au parte de o zi liberă, iar de mâine își reiau pregătirea pe arena „ICRTI”.

8 comentarii

  1. Deplasare productiva pentru Balint Mai vorbește cu Panin despre împotmolirea jucătorilor arădeni Poate primi sfaturi și de la Petrescu ,care plin de bani ,ajunge și el la vârsta. când un bun creștin ajuta fratele mai mic. Ca fotbal CFR caută formule pentru Cupe Europene și o alta de divizie A. La UTA căutăm drumul spre recastigarea simpatiei pierdute pe drum. E timpul pentru Balint de formule mai îndrăznețe pentru că la Arad vor veni numai îndrăznești. BAFTA. !!

    0
    0
  2. Nu te supăra Balint dar nu e vorba de atitudine e vorba de lipsă de valoare! Nu sunt suporter de rezultat vă voi sustine oricum, dar să fim realiști! Nu stim să atacăm, Nelut Rosu e o iluzie, Albu se vede că nu e mijlocaș, iar Denis Rusu nu poate scoate mereu penalty ca la dinamo, unde am avut noroc cu caru si un portar in formă! Au trecut sase etape si cele mai bune minute le-am jucat in prima repriză cu voluntari, apoi cu mare noroc nu am pierdut in a doua repriză! In afara de arges nu vad o echipă mai anostă ca a noastră! Astra se va ridica, au jucatori de valoare, noi cu jocul ăsta mergem inapoi in b .

    0
    0
  3. Am citit astazi o postare care m-a ingrozit: cum adica juniori buni nu au acces spre prima echipa daca nu semneaza cu Aprostu ? „Marele impresar are cumva in „portofoliul sau” jucatori care pot fi vanduti pe la 500.000 euro sau mai sus ?” Sper sa nu se laude cu Dennis Man, Adi Petre sau mai nou copilul Vulturar ! Revin, intrebarea este: cine de cine are nevoie ? UTA de aprostu sau asta de UTA ?

    0
    0
    1. Mda…esti un fel de baba pe lavita la tara care pui urechea la orice tampenie debitata de unul sau altul , ne lasi cu cretinitatile astea de doi bani ?

      0
      0
  4. Hai că a treia oară va fi cu noroc!
    La acest meci chiar nu ar trebui să conteze scorul, ci exersarea unor acțiuni colective specifice , îmbunătățirea relațiilor de joc, cu jucători plin de entuziasm și dorință de afirmare.
    Oroian, Isac, Denis Rusu ( ar fi interesant să îi vedem titulari ) și ceilalți tineri plini de energie, ar putea da un exemplu de implicare unor colegi 🙂
    Deci, pe Duminică !
    Forza UTA!!!

    0
    0
  5. Poate ca a 3-a planificare de amical cu CFR, va fi cu noroc…Nu ne putem compara cu CFR,clar..de aceea un asemenea amical va putea releva plusuri si minusuri in tabara UTA-ista….Dan Petrescu vrea sa vada pe cine se bazeaza pe fronturi de competitii paralele,timp in care noi inca tanjim la o osatura,o constanta de baza…Sa reapara acel GRUP unit,acea familie…Mister Balint trebuie sa fie din nou lucid,calm,fara presiunea haterilor…
    Succes maxim UTA!

    0
    0
  6. Morar a jucat ultima data la Viitorul a fost prezent în 8 meciuri și nu a reușit să marcheze nici un gol , nu i sa reînoit contractul ,Hagi are ochiul format în ceea ce privește randamentul jucătorilor , iar Balint la adus că un jucător bun acum înțeleg pe ce criterii au fost aduși unii jucători . Practic Apostu este un profitor șmecher ,,vinde marfă ambalată frumos dar pe dinăuntru e expirată,,….Nu-i nici o problemă Morare, UTA e o vacă de muls unde deocamdată curge lapte vorba aia trebuie și gura ta sa mănîncă.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button