Știrile zileiUTA Arad

Poenaru crede că Academica a pierdut două puncte la Arad: „Am dominat, dar ne-a lipsit finalizarea. O victorie ne-ar fi dat o mai mare liniște și putere de muncă”





Academica Clinceni rămâne neînvinsă de cinci runde, dar nu se poate lăuda cu o „zestre” prea bună de puncte. Ca și UTA, ilfovenii au strâns tot 6 puncte în clasamentul Ligii 1, ultimul după un 0-0 fără multe evenimente la Arad.

La cum s-au desfășurat ostilitățile în teren, „alb-albaștrii” au simțit că ar fi putut scoate mai mult în această seară, dovadă că Ilie Poenaru s-a agitat mult pe margine spre final. „Am fost foarte agitat pentru că sunt pretențios. Am pretenții de la jucătorii mei, dar se vede lipsa de omogenitate, e clar că suferim la capitolul omogenitate. Să sperăm că în perioada ce urmează reuşim să omogenizăm cât de cât lotul. Nu ne putem pune la punct 100%, dar sunt jucători veniţi acum șapte zile, zece zile și nu poți să faci o echipă atât de repede. Mă bucur că am avut atitudine, ne-am dorit. Dacă în prima am stat în defensivă, în a doua repriză am dominat și ne-am creat niște situații bune. Din păcate, ne-a lipsit finalizarea. O să rezolvăm și problema finalizării, va mai veni un atacant şi să sperăm că va fi bine”, a spus antrenorul Academicii la finele disputei cu „Bătrâna Doamnă”.

Ca și Voluntari sau Poli Iași, Clinceniul a realizat la un moment dat că la Arad e o pâine bună de mâncat. „În a doua repriză, am jucat cu două vârfuri, am cerut fundașilor să urce mult mai mult, să facem superioritate. De fapt, am vrut să rămân cu trei pe fund, cu un mijlocaș între fundașii centrali și să dau drumul la fundașii laterali pentru a superioritate în benzi, de unde să venim cu centrări. Ne-am dus mai mult pe verticalizare, pe zonă centrală pentru că ei se lărgeau foarte mult și am găsit spații acolo. Și Tănase ia jocul pe cont propriu şi poate da pase decisive. Ușor-ușor ne vom pune la punct, dar de la meciul de azi ne doream mai mult. Și, poate sunt lipsit de modestie, mai ales că a fost un meci de luptă, încrâncenat, dar eu zic că am pierdut două puncte. O victorie și o poziție mai bună în clasament ne-ar fi dat liniște și putere mai mare de a lucra înaintea două partide foarte grele, cu FCSB și Craiova”, a adăugat Poenaru

În fine, tehnicianul ilfovenilor a vorbit și despre jocul cu FCSB, de peste două runde: „Avem timp să reglăm unele lucruri. Vreau să merg să joc cu FCSB, echipă cu calitate, dar nu vreau să alergăm după ei. Trebuie să ieşim la joc, să avem încredere şi tupeu de fotbaliști adevărați”.

FOTO: Ciprian Petcuț (prosport.ro)









3 comentarii

  1. Ce vorbesti Poenare ? Ce 2 puncte ai pierdut tu la Arad ? Tot meciul a-ti fost AUTOBAZA in aparare , v-ti aparat pe 2 linii ca disperatii si a-ti avut o ocazie clara de gol , un joc haotic cu multe duritati !!! Asa ca nu te mai fali atata !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button