Știrile zileiStranieri aradeni

Arădeanul Man, despre „experiența COVID”: „M-a dat puţin în spate nu neapărat fizic cât mai mult psihic” + VIDEO





Arădeanul Dennis Man s-a aflat pe lista celor 15 jucători de la FCSB infectați cu noul COVID-19, iar atacantul echipei naționale a României a dezvăluit că virusul asiatic l-a afectat serios. Totodată, Man a subliniat că are cel mai bun start de sezon din întreaga sa carieră de fotbalist, fiind autorul a 9 goluri și 5 assisturi între campionatul Ligii 1, preliminariile Europa League și meciurile naționalei de tineret.

Dennis Man a vorbit despre perioada în care a trebuit să stea departe de terenul de fotbal din cauza faptului că a fost infectat cu noul virus asiatic, iar acesta susține că COVID-19 l-a dat puțin în spate din punct de vedere psihic. Totodată, internaționalul român susține că a trecut prin momente difcile, dar că cel mai greu i-a fost după primele 3 zile, atunci când au început să apară simptomele virusului asiatic.

„Din păcate săptămâna aceasta pe care am avut-o cu acest virus m-a dat puţin în spate nu neapărat fizic cât mai mult psihic. E un virus greu după părerea mea, nu ştii la ce să te aştepţi, eu din fericire nu am avut simptome aşa mari. Chiar în primele zile am fost foarte bine, mă întrebam chiar dacă sunt pozitiv, pentru că mă simţeam normal. Apoi, după 3-4 zile am început să îmi pierd gustul şi mirosul, am început să am dureri de cap. Cum spuneam, este un virus greu şi nu doresc nimănui să treacă prin asta”, a declarat Dennis Man, atacantul FCSB-ului, pentru FRF TV.

Convocat de urgență la echipa națională a României U21

Dennis Man face parte din lotul echipei naționale a României pentru dubla cu Malta U21 și Ucraina U21. Atacantul FCSB-ului a fost convocat de urgență la reprezentativa de tineret de către Adi Mutu, toate acestea după ce a scăpat de noul COVID-19 și a jucat în derby-ul cu Dinamo București, scor 3-2.

Echipa națională a României U21 va juca vineri, în deplasare, cu Ucraina, de la ora 18.30, iar partida este Live Video Online pe www.prosport.ro.

Întreg interviul de pe pentru FRF TV. cu fostul atacant al UTA-ei îl puteți urmări mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=G4aRbTCfng8









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button