Fotbal femininȘtirile zilei

Bugar nu e satsifăcut de jocul elevelor sale cu Galațiul, dar: „Trebuia să câștigăm, rezultatul e nedrept”





AC Piroș Security bifează al doilea meci fără victorie pe scena primului eșalon de fotbal feminin și rămâne la mijlocul clasamentului. Univeristatea Galați s-a dovedit o nucă tare în special pe faza defensivă și, în plus, foarte pragmatică când a fost vorba despre atac. Moldovencele au taxat două erori ale portăriței egiptene dintre buturile Aradului, dar au avut și șansă la cele două bare ale gazdelor.

S-a terminat 2-2, iar antrenorul celor de la Piroș consideră că echipa sa pierdut două puncte în „intermediara” din această dimineață. „Am controlat neciul de la un capăt al altul, îmi pare rău de rezultatul acesta. Cred că este un scor nedrept, ar fi trebuit să câștigăm meciul ăsta, dar am avut și puțină neșansă. În plus, ne-am precipitat prea tare, am vrut să facem mai mult decât trebuia să facem. În sfârșit, trebuie să corectăm repede tot, din mers, pentru că nu sunt deloc satisfăcut. Am avut o repriză întâi destul de ambiguă, dar în repriza a doua am controlat jocul. Din păcate, încă avem greșeli la finalizare, greșeli pe care trebuie să le eliminăm cât mai repede, de fapt până la următorul meci. Avem o îmbunătățire a jocului, problema este cât de eficiente suntem în fața porții și asta e o problemă”, a spus Florin Bugar.

Tehnicianul timișorean lucrează, din nou, de două zile cu Cristina Sucilă și Maria Neacșu, foste componente ale formației timișene, Fortuna Becicherecu Mic: „Sunt două jucătoare bune, de care aveam nevoie pentru a crește nivelul echipei. În general, cred că suntem o echipă în creștere și în scurt timp vom avea un parcurs mult mai bun, pentru că fetele au potențial. Se cam grăbesc ele puțin, în sensul că vor să sară etapele de învățare, dar prin muncă sper să le reglăm toate”. 

„Leoaicele” sunt favorite în etapa din weekend, pe terenul Alexandriei, echipă ce are 4 puncte și golaveraj negativ: 6-13. „Avem parte de o deplasare lungă, jucăm cu o echipă ambițioasă, dar trebuie să câștigăm fiecare meci de acum înainte. Peste zece zile, le găzduim pe fetele de la Becicherecu Mic, pe care trebuie să le învingem dacă avem gânduri de performanță”, a încheiat Bugar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button