Crisul Chisineu-CrișȘtirile zilei

Șase cazuri de COVID la Crișul și alte zece teste neconcludente, cererea de amânare a meciului cu Cermeiul ajunge azi la Federație!





Crișul Chișineu Criș devine punct roșu pe harta sportului arădean, cu șase cazuri de COVID confirmate și alte zece teste neconcludente. Vă spuneam ieri că antrenorul Adrian Abrudean și jucătorii Adrian Suslak și Andrei Haloș fuseseră deja confirmați cu coronavirus, pentru ca astăzi și Alex Nistor, Alexandru Pătlăgică și Ionel Mihuța să fie declarați pozitivi la „tampon”. Totodată, alte zece rezultate sunt neconcludente și doar șase teste sunt negative, prin urmare divizionara terță este în imposibilitatea de a intra pe teren sâmbătă, împotriva celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, care avea – la rândul ei doi infectați, pe Daniel Filip și Ivan Ciubotaroiu.

În aceste condiții, conducerea celor de la Crișul nu are altceva de făcut decât să anunțe DSP-ul și Federația Română de Fotbal, care, conform regulamentului, îi va amâna meciul cu „sămădăii”. „Acum iau rezultatele testelor de la spitalul din Ineu și le voi atașa solicitării de amânare a meciului cu Cermeiul pe care o voi trimite chiar azi la Federație. Cel mai important este ca băieții și antrenorii să fie sănătoși, despre fotbal vom mai vorbi când este cazul”, ne-a mărturisit Daniel Cherecheși, managerul grupării de pe Crișul Alb.

Conform protocolului Federației, cei de la Crișul se vor mai testa la mijlocul săptămânii viitoare și ar avea nevoie de 13 jucători apți, printre care și un portar și cel puțin trei juniori (doi de 2001 și unul de 2000) pentru a juca la Periam. Altfel, „alb-albaștrii” vor pierde, probabil, meciul la „masa verde”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button