Liga a 3-a

Bălu nu ia din meritele Lipovei: „Numai echipele puternice mental și fizic pot marca în ultimele minute”, dar deplânge absența VAR-ului: „…Atunci e viciere de rezultat”





Înainte de derby-ul seriei a 8-a a Ligii a 3-a, Sorin Bălu își amintea că Lipova i-a pus mai mereu probleme Dumbrăviței și așa s-a întâmplat și acum. „Șoimii” au avut un joc mai elaborat pe arena „Ștefan Dobay”, au fost curajoși și în ultimul sfert de oră pe care l-au jucat cu un om în minus și au cucerit trei puncte mari în județul Timiș.

După un start cu trei victorii cât se poate de clare, „alb-verzii” au început să piardă din turație încă de la meciul de la Periam, când au evitat eșecul în minutele de prelungire. Acum, roata s-a întors și Dumbrăvița a fost echipa ce a plecat capul pentru un gol al adversarilor, chiar marii rivali la poziția de lider a campionatului. „Eu am mai spus-o, numai echipele puternice mental și fizic, pot marca în ultimele minute. Astăzi, însă, era mai echitabilă egalitatea, nu ai cum să iei gol la o fază fixă, după ce ai avut fault în atac. În condițiile în care noi ne apăram cu toată echipa, nu ai cum, e inexplicabil. Trebuie să recunoaștem că Lipova e o echipă bună, s-a văzut că au fost mai odihniți. Noi am jucat sâmbătă și marți, ei doar vineri. Am fost momente și momente pe parcursul acestui joc. Unele în care cei de la Lipova au avut posesia și ne-au pasat, dar am avut și noi șansele noastre. Vă reamintesc că la 0-0 am avut două mari ocazii de a marca, din păcate nu le-am fructificat. În a doua repriză, după intrarea lui Enciu, în loc să desfacem jocul, în mod inexplicabil nu am reușit să venim cu centrări din benzi. Deci pot spune și că adversarul este o echipă bună, dar și că fizic nu am fost la nivelul lor.  Asta este din păcate. Mergem mai departe, ne pregătim în continuare și încercăm să recuperăm punctele cât mai rapid. Nu cedăm, ne pregătim în continuare”, a spus Sorin Bălu la finele disputei cu noul lider.

În final, tehnicianul timișenilor s-a legat de ultimele faze ale meciului. Cea a golului validat Lipovei și cea reușitei anulate echipei sale. „La ultima fază, sigur că pot fi subiectiv, dar eu așa am văzut de pe bancă. Fundașul lor s-a lovit de portar, nu l-a lovit atacantul nostru și atunci e viciere de rezultat. Dar asta este, cu avem VAR, căci altfel poate vedea și faultul din atac ce a precedat golul lor de 2-1”, a mai considerat Bălu.

În runda următoare, Dumbrăvița, care a căzut pe locul 2 în serie, are meci tot cu o echipă arădeană, respectiv Progresul Pecica. Jocul se va disputa în orașul din județul nostru sâmbătă, 17 octombrie.

Un comentariu

  1. Tot fricos si pe anti joc esti domn Balu . Nu poti sa te prezinti asa la un meci acasa . Pacat de lotul care-l ai .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button