Gloria LT CermeiȘtirile zilei

Cermeiul, implicată în derby-ul suferinței cu Becicherecu Mic: „Vrem număr la casă și cu cifra trei!”





Gloria Lunca Teuz Cermei e una dintre ghinionistele acestui debut de sezon. „Sămădăii” au câștigat singurele meciuri oficiale în Cupa României, dar când să profite de ele și să-i dea atacul și Lipovei, care intenționa să se prezinte cu o echipă foarte tânără, a aflat de infectările cu COVID ale lui Filip și Ciubotariu. Apoi, DSP-ul, ca și în cazul handbalistelor de la Crișul, nu a finalizat la timp ancheta, iar FRF-ul le-a dat meci pierdut cu 3-0 cermeianilor, care se concentrau deja pe deplasare de la Chișineu Criș. Nu au avut noroc să joace nici acolo, în weekend, căci de această dată trupa lui Abrudean a avut câteva cazuri și meciul a fost amânat.

Așadar, după două săptămâni de pauză forțată, fără punct în campionatul Ligii a 3-a și scoasă la „masa verde” din Cupa României, formația din Țara Sămădăilor e chemată în cauză pentru un derby al suferinței. Sâmbătă, de la ora 15, primește vizita puștilor lui ASU Poli, ce evoluează pentru Becicherecu Mic și care la precedenta deplasare în județul nostru a cedat cu 9-1 la Chișineu Criș.

Totuși, față de elevii lui Flavius Moisă, Adi Sasu și Cristi Irimia, timișenii au pus la păstrare un punct, făcut în compania conjudețenei Ghiroda. „Ne-am văzut de ciclul normal de pregătire, băieții s-au antrenat bine și suntem feriți de accidentări. În schimb, vor lipsi sâmbătă cei doi jucători pozitivi la COVID, care se vor retesta luni. Ambii sunt în regulă, nu prezintă nici un fel de simptome. E clar că sâmbătă vrem cu orice preț victoria, trebuie neapărat să punem număr la casă și cu cifra trei. Nu ne place locul pe care suntem, dar sunt sigur că ne vom ridica rapid de acolo. Chiar dacă întâlnim o formație foarte tânără, nu avem voie să o subestimăm nicio secundă, ci să o tratăm ca pe o echipă de vârful clasamentului. Apropo, de aceste echipe bine clasate, partida cu Crișul a fost reprogramată pe 27 octombrie, însă până atunci avem două partide în care putem să ne impunem și să ne facem moral pentru deplasarea de la vecinii noștri”, a spus Petre Bulza, președintele Cermeiului.

Fortuna a jucat și marți în Liga 3-a, recuperând meciul restant cu ACS Poli. Pe arena „Electrica” trupa lui Bălace s-a impus la limită, 3-2, puștii lui Prodana egalând de două ori prin Kuhn și Velcan.

Formații probabile:

Cermei: Cristea – R. Iuga, Ianc, Sabău, Mohaci – Salka, D, Lazăr – Gruiescu, L. Bodri, Koula – Bulza.

Becicherecu Mic: Toroc – Bot, Eperieş, Ehling, Gaşpar, A. Prodana, Velcan, Kuhn, Periat, Icma, Stemate.

Arbitri: Vasile Rodina – Robert Meres (ambii din Cluj-Napoca), Cristian Bumb (Băcia – Hunedoara)

Observatori: Cornel Pantea (Oradea), Ioan Papp (Carei)

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button