Fotbal femininȘtirile zilei

Derby-ul Vestului la fotbal feminin a fost amânat: Arădencele rămân în izolare, antrenorul Bugar e internat în spital!





Pentru al doilea weekend consecutiv, AC Piroș Security nu va intra pe teren în prima ligă de fotbal feminin. După deplasarea de la Alexandria, arădencele și-au amânat și derby-ul Vestului, contra timișencelor de la Fortuna Beccherecu Mic. Motivul este, bineînțeles, cazurile numeroase de coronavirus din cadrul echipei, care – de altfel – s-au înmulțit față de săptămâna trecută. Parlak, Bot, Răduc, Marcea și Kugler au fost fotbalistele rezultate pozitive la primul tampon, pentru ca între timp să mai apară două cazuri, Ancăș și Tomescu, iar Sârbovan și Olariu au și ele simptome și vor fi retestate.

Dacă fetele nu acuză probleme deosebite de sănătate, nu același lucru se poate spune despre antrenorul echipei. Florin Bugar, care este și selecționerul echipei de tineret „tricolore”, este internat de câteva zile într-un spital din Timișoara, cu febră și dureri musculare și uneori e chiar e ajutat să respire cu ajutorul unui tub. „Vă dați seama că în aceste momente numai la meciul cu Becicherecu Mic nu ne putem gândi, ci suntem alături de domn profesor Bugar. Îi ținem pumnii să treacă cât mai repede peste această încercare din viața sa și-l așteptăm din nou pe gazon. Altfel, eram în imposibilitatea de a juca contra echipei din Timiș, din moment ce DSP Arad, după ce a făcut ancheta epidemiologică, a dictat izolarea echipei până pe 22 octombrie. Am trimis la FRF toate documentele necesare și am obținut amânarea meciului de la acest final de săptămână. Fiindcă întrecerea se oprește după această etapă timp de două săptămâni pentru  acțiunle echipelor naționale, sperăm să ne revenim și să fim pe teren la Odorhei”, ne-a declarat Liviu Ilea, directorul sportiv al „leoaicelor”, aflat și el pe lista infectaților la AC Piroș Security.

După 5 meciuri disputate, fotbalistele Aradului au strâns 7 puncte, clasându-se pe locul 7 după etapa a 6-a, având – bineînțeles – de recuperat restanța de la Alexandria.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button