Crisul Chisineu-CrișȘtirile zilei

Marea parte a jucătorilor Crișului au scăpat de COVID și joacă la Periam, sâmbătă: „Chiar dacă nu ne-am antrenat 8 zile, avem totală încredere în băieți!”





La testarea de acum o săptămână, cinci fotbaliști ai celor de la Crișul Chișineu Criș și antrenorul Adi Abrudean au rezultat pozitivi la coronavirus, iar alte 10 teste au fost neconcludente. Conducerea clubului a informat DSP-ul, care nu a dat aviz favorabil continuării activității și, prin urmare, Federația Română de Fotbal a decis amânarea partidei „alb-albaștrilor” cu Gloria Lunca Teuz Cermei.

După retestarea de ieri, veștile sunt mai bune în sensul că doar un fotbalist, Sebastian Buduru (acesta fiind oricum plecat acasă, în Timiș, de mai bine de două săptămâni) și antrenorul Adrian Abrudean au rămas pozitivi. „Acum sunt bine, dar săptămâna trecută am trecut prin câteva stări deloc plăcute. Am și fost internat în spital timp de 5 zile, de luni sunt din nou acasă și nu mai am niciun fel de simptom. De fapt, o să mă retestez mâine și, dacă voi ieși negativ, iau în calcul să stau pe banca echipei sâmbătă, la Periam. Echipa s-a antrenat din nou împreună după 8 zile de pauză, dar pentru unii fotbaliști, cei sănătoși, a fost o pauză activă ca să spun așa. E important să avem un tonus cât mai bun sâmbătă și să scoatem maxim în condițiile date. Un prim <<11>> competitiv sigur putem alinia, variantele nu sunt foarte multe pe bancă, dar ne descurcăm. Întâlnim o nou promovată, care – însă – s-a dovedit deja o nucă tare pentru formațiile cu pretenții ale seriei”, a spus antrenorul Crișului.

Într-adevăr, pe lângă Budur, Crișul nu va conta sâmbătă nici pe juniorul Pătlăgică, internat încă în spital cu pneumonie, dar nici pe cel mai bine cotat fotbalist din lot. „Din păcate, Adrian Piț ne-a comunicat că, din motive personale, nu ne mai poate ajuta în perioada ce urmează. Eu îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut pentru noi în ultimii ani, e un profesionist desăvârșit și are ușa mereu deschisă la Crișul”, a adăugat „Știli”

La rândul său, managerul Daniel Cherecheși își pune mari speranțe într-un rezultat pozitiv al echipei la Periam. „Cel mai important este că băieții, cu două excepții, sunt sănătoși și fac din nou ceea ce le place cel mai mult. Sunt în iarbă și joacă fotbal și ne punem toată încrederea în ei pentru jocul de sâmbătă, cu toate că nu ne-am antrenat de 8 zile. E important să rămânem neînvinși după această perioadă grea, împotriva unui adversar care le-a încurcat pe Lipova și Dumbrăvița. Totodată , îl așteptăm din nou la echipă și pe antrenorul Abrudean, ne bucurăm că e mai bine, mai ales că ne așteaptă o perioadă foarte grea și încarcată de meciuri. După Periam le găzduim pe Lipova și Cermei, în două derby-uri județene foarte solicitante”, ne-a mărturisit Cherecheși.

Avântul Periam nu are încă victorie în Liga 3-a de la promovarea din vară, dar se poate lăuda cu remizele împotriva celor de la ACS Poli, Lipova și Dumbrăvița, toate trei pe teren propriu, acolo unde o va întâlni sâmbătă, de la ora 15, și pe Crișul.

Formații probabile:

Periam: Ciui – Mager, Artimon, Bobu, Vidican – Blaga, Mânecan, R, Trandu, Ciobănică – D. Laza – Paulevici.

Crișul: Zamfir – Haloș, S. Sabău, Nistor, Siminic – Ciornei, Suslak, Mihuța, Sulea – Teședan, Modan.

Arbitri: Codrea Cristian (Baia Mare), George Suciu George (Câmpia Turzii), Alexandru Turian (Zalău)

Observatori: Galovits Ştefan (Oradea), Ion Lupșa (Caransebeş).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button