Progresul PecicaȘtirile zilei

Pecica a legat două înfrângeri, dar președintele Găvruță sună adunarea pentru Dumbrăvița: „Nu sunt chiar așa puternici în deplasare, suntem încrezători în puterile noastre”





După trei victorii au urmat două înfrângeri pentru Progresul Pecica în startul ediției 2020-2021 a Ligii a 3-a. Lipova și ACS Poli i-au lăsat la cota 9 puncte pe „galben-albaștri”, care nici măcar nu au marcat vreun gol împotriva celor două echipe. Ocazii au fost, unele chiar imense cu timișorenii, dar și două bare cu „șoimii”, însă pur și simplu mingea nu a intrat în poarta porții adverse.

Conducerea clubului a analizat și ea cele întâmplate și nu poate fi supărată pe jucători și antrenorul Dan Stupar. „Nu am jucat deloc rău în cele două meciuri, chiar am avut ghinion. Am luat goluri pe greșeli copilărești, nu putem spune că am fost puși la respect de adversari saă măcar că ne-au dominat copios ca să merităm înfrângerile din ultimele două partide. Am jucat binișor, e drept că am dat peste adversari redutabili, cu bugete peste al nostru și chiar cu ambiții e a juca mai sus și mă refer atât la Lipova, cât și la ACS Poli. Pe undeva, ne și așteptam să avem niște probleme în unele partide din cauza lotului puțin  mai subțirei din punct de vedere numeric dar, dacă lucrurile merg bine și ne lasă puțin în pace și pandemia, în iarnă plănuim să ne mai întărim. Până atunci, sperăm să rămânem sănătoși și să terminăm acest tur în picioare, pe un loc cât mai onorabil”, a spus Dorel Găvruță, președintele pecicanilor.

Progresul leagă două partide pe teren propriu împotriva echipelor din Timiș. După ACS Poli, pe arena „Pădurice” descinde Dumbrăvița, echipă lovită în orgoliu după eșecul intern cu Lipova, chiar dacă antrenorul Sorin Bălu, revâzând fazele de final ale partidei, susține că arbitrii au avut un rol decisiv în stabilirea câștigătoarei. Ce a fost a fost, însă, iar Pecica va încerca mărească la trei seria de meciuri fără victorie a „alb-verzilor”. „Suntem încrezători în puterile noastre, am discutat cu băieții și vor să se revanșeze chiar la meciul de sâmbătă. Nu ne temem de Dumbrăvița, nu sunt nici ei chiar așa de puternici în deplasare, iar noi trebuie să rupem șirul de insuccese. Avem nevoie de moral, mai vin și alte meciuri grele și vrem să facem puncte”, mai susține Găvruță.

După ce au scăpat de COVID, Wild și Moraru s-au pregătit normal toată săptămâna și ar putea reveni în primul „11” al pecicanilor chiar începând de sâmbătă, începând cu ora 15.

Formații probabile:

Pecica: Dagău – Ilan, Manea, Wild, Aldan – Rădulescu, S. Popa – Moraru, Puie, Bozian – Capătă.

Dumbrăvița: Miklos – Soare, Telescu, David, Podină – Ștefan, Zurbagiu, Făgărăşanu, Morariu – Mura, Drăghici.

Arbitri: Andrei Lucian Țiții (Şura Mică – Sibiu), Ioan Daniel Humita (Armeniş – Caraş Severin), Krisztian Toth (Petreşti – Satu Mare)

Observatori: Sorin Ciotlaus (Deva), Călin Marius Orbonaș (Ilia).

FOTO: Sorin Dan Cârstea









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button