Șoimii LipovaȘtirile zilei

Lipova și Ghiroda își încheie seria de trei succese la rând! Sabău: „Am pierdut două puncte nemeritat, arbitrul le-a dat penalty la un duel aerian…”





După ce a câștigat la Dumbrăvița după o fază fixă din ultimele secvențe ale partidei, Șoimii Lipova a pierdut în aceeași manieră două contra Ghirodei și Giarmata Vii. De altfel, deși și-au creat câteva ocazii importante de gol, ambele formații au înscris doar din penalty. Formația gazdă prin Prună, după 70 de minute de joc, iar timișenii, prin Mancaș, chiar înainte de ultimul fluier al „centralului” Daniel Bădoiu (Craiova).

Ca și runda precedentă, lipovanii au încheiat partida în zece oameni, după ce Gherasim a fost direct eliminat la o ținere din postură de ultim apărător asupra lui Kayondo. „Am făcut un meci bun. În primele 30 de minute nu ne-au închis la două-trei situații în preajma porții, dar nu am reușit să marcăm. După 1-0, Moise a ratat desprinderea la o situație de singur cu portarul, iar în minutul 90 arbitrul le-a dat penalty pe un duel aerian. Nu știu ce a fost acolo, și am pierdut două puncte nemeritat, cred eu. Din nou am fost nevoiți să jucăm în inferioritate și din nou nu reușim să marcăm mai mult atunci când avem ocazii”, a spus Flavius Sabău la finalul confruntării cu ghirodenii lui Vlad Bura.

Odată cu această remiză, ambele formații încheie o serie de trei succese la rând, dar, cel puțin până mâine, rămân pe primele două locuri în clasament. „Adversarul a făcut un meci destul de bun, a jucat cu ambiție. Au vrut să ne dea gol, au echilibrat jocul în repriza a doua și după ce am luat cartonașul roșu au insistat mai mult pe superioritate numerică”, a mai comentat antrenorul principal al Lipovei.

Într-adevăr, Ghiroda a atacat cu toate liniile după golul lui Prună, dar și după reușita de 1-1 a lui Mancaș, fundașul Boșcan venind în ajutorul ofensivei. La fel de adevărat este Lipova a avut două ocazii bune să facă 2-0, însă în special Moise a ratat contre periculoase.

Runda viitoare, Lipova se deplasează la Chișineu Criș pentru un adevărat derby al județului, iar Ghiroda o găzduiește pe Progresul Pecica.

Galerie FOTO semnată Costel Șerban









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button