Fotbal judeteanȘtirile zilei

Răzvan Cadar, președintele AJF Arad, infectat cu SARS-CoV-2: ”Responsabilitatea înseamnă respectarea regulilor de distanţare şi mai ales izolarea foarte repede”





Președintele Asociației Județene de Fotbal, Răzvan Cadar, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost diagnosticat cu Covid-19, fiind în izolare alături de familia sa. Cadar a început să aibă simptome duminică, la o zi după ce a condus ședința de Comitet Executiv a AJF Arad, la capătul căreia s-a decis înghețarea fotbalului județean până în luna februarie a anului viitor.
Iată și mesajul postat de Răzvan Cadar, care e și vicepreședinte al Consiliului Județean Arad:

”Dragi prieteni, am fost diagnosticat cu Covid 19. Încă de la primele simptome, am rămas în izolare cu familia, am făcut testul şi a ieşit pozitiv. În continuare, voi efectua analizele medicale, tratamentul şi izolarea. În acest moment, mă simt bine, am simptome uşoare. Iată că acum toată familia trebuie să înfruntăm această provocare și o vom face cu încredere și credință, cu convingerea că vom fi bine.

Vă împărtăşesc aceste gânduri cu îndemnul de a fi mai atenţi şi mai responsabili în continuare, în aceste zile în care al doilea val Covid 19 se răspândeşte foarte repede în Europa, România, Arad, lângă noi. Responsabilitatea înseamnă azi respectarea regulilor de distanţare şi mai ales izolarea foarte repede, de la primele simptome uşoare, contactul imediat cu medicul de familie. Vă doresc tuturor sănătate şi gânduri bune!

Consilier județean din 2016, Răzvan Cadar ocupă funcția de vicepreședinte al instituției din februarie 2019, când Claudia Boghicevici a părăsit Consiliul Județean. Din luna august 2020, fostul arbitru este și președinte al Asociației Județene de Fotbal Arad, înlocuindu-l pe regretatul Adrian Lucaci, decedat în luna aprilie a acestui an ca urmare a unei boli necruțătoare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button