Știrile zileiUTA Academie

Academia lui Gică Popescu, „prădată” de…puncte de juniorii UTA-ei!





Juniorii Academiei UTA angrenați în Liga Elitelor U19 și U17 s-au deplasat în capitala Olteniei unde au dat piept cu Academia de Fotbal Gică Popescu. La finalul zilei, arădenii au fost pe plus…4 puncte.

Negoescu a irosit un penalty, dar și Roșca a fost la înălțime

După un meci dramatic etapa trecută, juniorii mari au încercat să lege o nouă victorie. UTA a început în forță meciul, irosind multiple ocazii pe parcursul primei reprize. S-a ratat chiar și un penalty, în minutul 22, când Negoescu (care etapa trecută reușise patru goluri cu CSU Craiova) a tras pe lângă poartă, după ce tot el a scos lovitura de pedeapsă. Primele 45 de minute au fost echilibrate, Roșca având și el câteva intervenții salvatoare. În partea a doua jocul a curs în același sens. Staff-ul tehnic a operat trei schimbări, păstrând presiunea, dar lipsa de ispirație a utiștilor și portarul gazdelor au făcut ca scorul la final să fie egal, 0-0.

 

UTA U19: Roșca, Dănilă, Popa, Bortiș, Cleuță, Ursoi, Bokșe, Maxim, Onișor, Borcea, Negoescu. Au mai jucat: Mercioiu (51), Moldovan (61), Rotea (70). Antrenori: Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Ștefan Boros.

Fără istoric la Under 17

În meciul doi, juniorii mici au răzbunat ratările colegilor mai mari și și-au adjudecat cele trei puncte. Partida a fost dominată total de utiști, gazdele neavând șut pe poartă. Cu toate acestea, scorul s-a modificat de abia pe final de repriză. Atunici, Mihai a primit o minge lungă și a tras din prima la colțul lung. Înainte de fluierul care trimitea cele două echipe la vestiare, Ungureanu a inventat un șut-centrare care l-a păcălit pe portarul advers: 0-2.

Și la reluarea, arădenii au fost la fel de autoritari printr-un ritm de joc prea ridicat pentru olteni. Tabela s-a mai modificat și ea o dată, în minutul 75, când Varga, aflat în preajma colțului terenului, a centrat spre cadrul porții, iar portarul advers a greșit copilărește: Cursul jocului a permis ca la UTA să se facă toate schimbările regulamentare, aproape toți jucătorii primind astfel minute într-o partidă fără istoric.

 

UTA U17: Blaga, Varga, Opriș, Roșu, Sarkozi, Șerengău, Bulza, Popa, Mihai, Ungureanu, Lingurar. Au mai jucat: Mare (67), Clipotă (76), Cohuț (76), Botoroagă (76), Pașcălău (76). Antrenori: Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boros.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button