Gloria LT CermeiȘtirile zilei

Cermeiul a spart gheața și le-a pasat „lanterna roșie” adversarilor de azi! „Moisă: „Ne-am descătușat, dar încă ducem lipsa unui număr 9” + FOTO





„Sămădăii” și-au adjudecat fără drept de apel derby-ul suferinței cu Fortuna Becicherecu Mic. Chiar dacă și Cermeiul are o echipă tânără, nu se compară cu „grădinița” împrumutată ASU Poli în comuna timișană, care s-a remarcat cu câteva rezultate surprinzătoare în urmă cu câteva sezoane în Cupa României.

Moisă: Suntem deciși să nu mai fim victime sigure

Toate golurile „roș-albilor” au fost reușite de fotbaliști cu profil defensiv, Răzvan Ivan, Alex Sabău și Rafael Iuga, dar asta și pentru că colegii lor din ofensivă s-au ca jucat cu ocaziile. Un plus a adus și ultima achiziție, Radu Popa, mijlocașul ofensiv al Sântanei împrumutat în Țara Sămădăilor. „Am reușit o descătușare astăzi, am făcut un meci bun, e drept în fața unui adversar mai ușor, o echipă formată sută la sută din juniori de 16-17 ani. Prin aducerea decarului Radu Popa am acoperit un post deficitar la centru, dar încă suferim de lipsa unui număr 9 veritabil și asta se vede după meciurile trecute în care nu am reușit prea multe goluri. Mijlocașii au creat multe ocazii, am jucat sus, am dus mingile pe benzi, au fost multe faze de poartă și am reușit trei goluri. Suntem deciși să nu mai fim victime sigure, vrem să legăm jocurile bune. Urmează o deplasare la Ezeriș, unde vrem să facem din nou un meci bun și să venim cu toate punctele”, a punctat Flavius Moisă, antrenorul cermeianilor .

Prodana: „Azi mi-au lipsit 7 jucători pe care îi folosesc mai mult”

Becicherecu Mic încheie o săptămână cu 6 goluri încasate în două partide și zero puncte. Pentru tinerii Fortunei punctul cu Ghiroda rămâne singurul pus la păstrare și de această dată preiau „lanterna roșie” chiar de la adversarii de astăzi. „Antrenez acești copii de 2003-2004 de la șase ani. S-a optat pentru colaborarea cu Fortuna în loc de <<satelit>> cu scopul de a încerca să dăm jucători la prima echipă a lui ASU Poli și vom vedea în vară ce vom reuși. Azi mi-au lipsit 7 jucători pe care îi folosesc mai mult, nu am reușit prea multe, nu am avut decât două rezerve. Evoluția copiilor depinde de ei, este un an de tranziție. Din perspectiva mea, sunt câțiva copii cu calitate, tehnică individuală, vor fi evaluați de alții dacă pot face pasul mai sus poate încă de la finalul acestui sezon. Adversarul a fost și el în foame de puncte, i-a reușit mai multe, au dat goluri și au câștigat. Noi în ultimele zile am schimbat primul 11 de trei ori, după cum mai cădea câte unul din jucători din diverse motive medicale. Noi până acum construiam de la portar, aveam joc de posesie, dar nu ne lasă nimeni la seniori. E mai greu de jucat și trebuie să schimbăm, băieții sunt bine intenționați, se pregătesc și vedem în timp ce reușim, a declarat Iulian Prodana, antrenorul „junilor” timișoreni.

Cermeiul are parte de un adversar abordabil și etapa viitoare, dar în deplasare, la Ezeriș, dar și Fortuna poate spera la punct(e) acasă, cu Periamul.

Galerie foto Gloria LT Cermei – Fortuna Becicherecu Mic  3-0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button