Știrile zileiUTA Arad

Cinci meciuri, echilibru total pentru UTA cu Mladinovici la centru! Ce va fi mâine, cu Hermannstadt?





Urmează al șaptelea meci pentru „Bătrâna Doamnă” în Liga 1, cu un al șaptelea arbitru de centru.  Horia Mladinovici este cel care va împărți dreptatea mâine seară (ora 18,45), în Hermannstadt – UTA, de pe arena din Mediaș. Bucureșteanul a mai condus alte cinci partide ale arădenilor din 2017 încoace, bineînțeles toate pe scena  eșalonului secund.

Palmaresul este egal pentru „roș-albi”, adică două eșecuri (1-2, la Brăila, în 2017, respectiv 0-2, la Clinceni în 2019), un rezultat de egalitate (1-1, cu Mioveniul, în 2019) și două victorii (1-0, la Târgoviște, cu Chindia, în 2017 și mai ales memorabilul 3-0 cu Petrolul, din decembrie 2019). Succesul cu „lupii galbeni” este penultimul din meciurile oficiale obținut de elevii lui Laszlo Balint la Arad, de atunci doar Ripensia mai plecând cu mâna goală acasă, fie că vorbim de play-offul ligii secunde de pe „Motorul” sau startul din elită, de pe „Francisc Neuman”.

Mâine, pe arena „Gaz Metan”, Horia Mladinovici va fi ajutat la cele două linii de sătmăreanul Ciprian Danșa și bistrițeanul Mihai Marica, în timp ce rezerva vine tot din Satu Mare, în persoana lui Marius Omuț. Arbitri vor fi supervizați și notați de cătrea Marian Salomir, din Cluj.

6 comentarii

  1. Am câștigat în amical cu ei,sigur sibienii își vor schimba stilul de joc in meciul cu UTA. Dacă aradenii vor intra relaxați crezind că va fi un meci precum cel amical vor pierde fara drept de apel meciul.Ar fi timpul să vedem și altceva la UTA au trecut mai bine de două luni de cînd sunteți împreună

    0
    0
  2. ,,Imprevizibilii” contra ,,accesibilii” Fara sa jignim pe sibienii care pot pentru o etapa juca rolul secund. Luăm în calcul angajamentele solemne ale băieților care vor sa scoată ,,carul” din glod .Arbitrajul sperăm să nu se ,,vada” între. două echipe în nevoie de puncte O ciudățenie. De vreo 25 de ani ,UTA ,tot joacă împotriva acestui Dalbea. pe la diferite echipe. Mai poate fi periculos și are șut.Orice formula aliniază Balint numai puncte să ia . BAFTA. !!

    0
    0
  3. Daca arbitrii nu vor fi impartiali, vor fi mari probleme. Dar sa speram ca vor fi corecti, ca sa fie bine pt toata lumea.

    0
    0
  4. Văzând poza de la articol nu pot să nu mă amuz.. Cipri Rus isi pune mereu mâna la ? cand vorbeste cu vreun coechipier sau arbitru de parcă ar fi Messi cu Suarez..a văzut si el la tv că asa faceau cei doi superjucatori, dar ce vorbeste Cipri Rus cu Roșu sau cu Albu nu interesează nici pe frastu..Voi întâi învățați să legati 5 pase și bateti o lovitură liberă că pruncu venit de la Lipova tot scoate lovituri liber iar voi aveți niste scheme de ajunge mingea din doua pase la Iacob!?

    0
    0
  5. Acum pe look zice moderatorul că sunt noi cazuri de covid în afara celor trei știute! Haoooss frate, ne strica competiția coviduț

    0
    0
  6. Nicidecum nu trebuie sa intre baietii relaxati, va fi un meci foarte greu cu sibienii care au in componenta jucatori destul de buni, Baietii cred ca, in aceste doua saptamani de pauza ,si-au inbunatatit si ei relatiile de joc . Sa speram ca va fi bine cu toate astea imi este frica de arbitraj, dar vom vedea ce se intampla pe teren !!! HAI BAIETII, JUCATI CU CURAJ, FORTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button