Știrile zileiUTA Arad

Încă două cazuri de COVID la UTA, Ursu este și el izolat





Temerile s-au adeverit la UTA în ceea ce-l privește pe Cristian Melinte, dar și pe Gabi Vasiliu, antrenorul cu portarii al echipei arădene. Cei doi au acuzat simptome de răceală încă de acum două zile, în deplasarea de la Mediaș și au fost rapid izolați de grup. Teoretic, Melinte chiar ar fi trebuit să fie titular, aseară, în centrul defensivei, lângă Benga, dar chiar Laszlo Balint a spus după meciul cu Hermannstadt (scor 1-1) că atât fundașul său, cât și Octavian Ursu, colegul de cameră al lui „Meli”, au fost lăsați în afara lotului precauționar.

De altfel, Ursu a rămas în izolare acasă, la Mediaș, iar Melinte și Vasiliu s-au testat astăzi, la Arad și, din păcate, rezultatele sunt pozitive. Rămâne de văzut cum gestionează mai departe arădenii situația, ținând cont de faptul că, conform protocolului, echipa ar trebui să se retesteze de abia săptămâna viitoare, după meciul cu Chindia Târgoviște, de sâmbătă, de la Arad.

La mijlocul săptămânii trecute, odată cu testările PCR, Dragoș Balauru, Florin Ilie și Marius Tomozei au fost diagnosticați cu noul virus de orgine asiatică. Lista absențelor contra sibienilor a conținut în total 9 nume, iar acum sunt 11, ținând cont și de problema musculară a lui Pleașcă.









12 comentarii

  1. Norocul nostru ca avem un lot largit de peste 30 de jucatori la nevoie se poate apela si la Ivan si chiar Negoescu pt. a fi pe foaie asa prind si ei atmosfera primei echipe.
    Speram sa vina prima victorie acasa sâmbătă baietii au aratat cu Sibiul ca au valoare de prima divizie.

    0
    0
    1. Norocul nostru e daca nu retrogradam. Nu reusim sa batem echipe slabe cu aproape tot lotul complet. Vor mai fii destule cazuri de Covid in lot si vin meciuri grele cu CFR, Steaua si Craiova si atunci o sa va plângeți de mila.

      0
      0
      1. Aradean hai ca te-ai desconspirat cu acest „sa va plangeti de mila”. De acum ce mai comentezi e egal cu zero. Se vede ca nu esti nici prea Aradean cum zici si nici de UTA nu prea te doare undeva. Asa ca lasa-ne pe noi in durerea noastra si du-te de canta la alta masa. De erai vreun suporter adevarat foloseai alta exprimare persoana intaia plural.

        0
        0
          1. Sunt Fan UTA dar mir Mila de Vii cand ajungi tu la retrogradare iar!!!

            0
            0
  2. ARADEAN !!! De ce oare esti asa de pesimist impotriva UTA-ei ? Eu am impresia ca dupa toate comentariile tale se vede clar ca esti ANTI UTA. si nici nu cred ca esti aradean la cata ura ai pt. aceata echipa !!!

    0
    0
  3. Am vazut o echipa frumoasa,am vazut o abordare adevarata,am vazut toata echipa disponibila,am vazut niste copii pe linie de 19 ani,am vazut o alta abordare….Am vazut in sfarsit,un fel de altceva….Nu am cuvinte de lauda,fara a avea cuvinte critice,nu am cum,nu imi pare rau…Am vazut acel Miculescu,sus-jos,cu ambele faze,plamani,tonalitate,implicat…Cred ca cel mai bun meci al lui Miculescu,de cand e la echipa mare…Cand mijlocas,cand fundas dreapta,de nu mai intelegeam nimic…Deci chiar m-a surprins pozitiv…Joc pozitional excelent al sau….Excelent Miculescu..
    Nu am castigat un punct la sibieni,ci am pierdut alte doua…Nu l-am vazut pe Mister Balint sa injure atata,niciodata…Televiziunea a fost tot pe gura dansului,cautand senzationalul…
    Aaaa…si nu in ultimul rand…echipa a dus bine de tot fizic..bine de tot…
    Bravo…
    Ma unge pe suflet vazand ca se poate!Deci se poate…Repet..ma unge pe suflet…Asa da!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button