Știrile zileiStranieri aradeni

Nici arădeanul Hlistei nu a scăpat de COVID, Rapidul trebuie să se descurce fără golgheterul său!





Rapid are încă un jucător pozitiv la COVID-19 după o săptămână în care tot lotul și stafful tehnic au stat în izolare în urma celor opt cazuri de infectare descoperite după ultima testare efectuată. Chiar golgheterul echipei, Cătălin Hlistei (26 de ani), are probleme cu noul coronavirus și va rămâne în carantină. Nu cu mult timp în urmă, mijlocașul era în centrul atenției și după ce a fost prins dopat, însă Agenţia Naţională Anti-Doping încă n-a dat un verdict în cazul său.

Cătălin Hlistei, pozitiv la COVID-19 după perioada de izolare a tot lotului echipei Rapid

Cătălin Hlistei a ieșit pozitiv în urma testării efectuate în această dimineață, astfel că rămâne în izolare și pentru perioada următoare. Ceilalți membri ai echipei depistați negativi vor ieși din caratină și vor putea evolua în meciul de mâine din Cupa României, când Rapid întâlnește în deplasare Progresul Spartac.

”În urma retestării de astăzi, un alt jucător al Rapidului a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2, golgheterul echipei, Cătălin Hlistei. Acesta este asimptomatic și va intra în izolare timp de 8 zile, iar la final acestei perioade va face din nou testul. Toți cei testați astăzi au stat în izolare în ultima săptămână.

Hlistei se alătură altor patru jucători cu Covid-19, Virgil Drăghia, Ștefan Pănoiu, Rareș Ilie și Rareș Lazăr, aceștia urmând a se testa din nou joi. Pe lângă cei cinci jucători, alți patru membri ai staff-ului tehnic au fost testați pozitiv în urmă cu circa 10 zile, printre care și antrenorul principal Adrian Iencsi, astfel încât, la meciul de mâine, din Cupa României, Vali Negru îl va suplini pe fostul căpitan al Rapidului. Niciunul dintre cei descoperiți ca purtători ai virusului nu au prezentat simptome specifice, starea lor fiind foarte bună”, a anunțat Rapid, club care în continuare protejează numele celorlalți trei membri ai staffului tehnic depistați pozitiv, în timp ce numele jucătorilor îl spune fără nicio problemă, cât și al antrenorului principal.

Cătălin Hlistei este golgheterul Rapidului în acest sezon de Liga 2. Mijlocașul ofensiv a înscris de cinci ori în cele șapte meciuri jucate de echipa sa în acest campionat, golurile fiind date consecutiv în primele cinci runde: 3-1 cu Viitorul Pandurii, 2-1 cu Pandurii, 3-0 cu CSM Slatina, 1-1 cu Turris Oltul și 1-2 cu Fotbal Comuna Recea. În primele trei jocuri a înscris de fiecare dată din penalty.









Un comentariu

  1. Am vazut meciul Progresul Spartac – Rapid si pot spune ca, m-a incantat, impresionat jocul foarte tinerilor de la SPARTAC , o echipa in care se legau pasele asa de bine ,aparare-mijloc si atac incat nici la liga1a nu prea vezi asa ceva !!! Pasa precise, presing , ce sa mai o surpriza foarte placuta !!! RAPIDULETUL a scapat ieftin la cate ocazii au avut copii, cel mai tanar din echipa fiind de 23 ani !!! S-a vazut ca, arbitrul de centru a tras c-am prea mult de Rapiduletul dar nu a avut incoto pt. ca, pustii i-au facut varza pe RAPIDIST !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button