Liga a 2-aȘoimii LipovaȘtirile zilei

Ripensia are cinci cazuri de coronavirus dar meciul cu Șoimii Lipova se joacă!





Veste-șoc astăzi la prânz de la Ripensia. Clubul a aflat de luni seara că sunt cinci cazuri de coronavirus la prima echipă, dar au decis să anunțe asta abia la ”spartul târgului”, cu mai puțin de trei ore înaintea meciului de la Sânnicolau Mic (Arad) cu Șoimii Lipova din turul 4 al Cupei României.

Liga2.ro a aflat care sunt cele cinci cazuri. Este vorba despre Alexandru Popovici, Alexandru Neagu, Mădălin Sturzu, Harald Fridrich, jucători, și Bogdan Boldorea, membru al staffului tehnic, kinetoterapeut.

La meciul din weekendul trecut, cu Metaloglobus, pentru Ripensia au evoluat ca titulari Popovici și Neagu, în timp ce rezervă a fost Sturzu.

Ripensia a primit în timp record accept să joace cu Șoimii Lipova, în Cupa României

Cei cinci sunt asimptomatici. Aparent, DSP Timiș a dat decizie ca meciul din turul 4 al Cupei României pe care Ripensia îl joacă astăzi, de la ora 14:30, cu echipa de Liga 3 Șoimii Lipova, să se joace!

”În urma testării periodice, patru jucători din lotul nostru plus un membru din staff au fost confirmați cu coronavirus. S-a efectuat ancheta epidemiologică de rigoare, iar toți cei cinci au fost izolați. De asemenea, este de precizat că toate cele cinci cazuri confirmate sunt asimptomatice. Jocul de azi, cu Șoimii Lipova, din Cupa României, se va disputa conform programării, de la ora 14:30”, a anunțat Ripensia pe pagina sa de Facebook.

În alte județe, DSP face anchete epidemiologice într-un timp îndelungat, în niciun caz într-o zi sau în câteva ore, și dictează izolare pentru contacții celor depistați pozitiv. La fel, FRF își permite să accepte sau nu, vezi cazul Aerostar Bacău din urmă cu două săptămâni, actele de la DSP și să dicteze programări sau neprogramări în cazul respectivelor echipe cu probleme la COVID-19.

În campionat, Ripensia vine după eșecul cu 2-0 de pe teren propriu cu Metaloglobus, și se află pe locul 18 în Liga 2. În etapa a 9-a are meci programat sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la ultima clasată Pandurii Târgu Jiu.

Anda Deliu (liga2.prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button