Gloria LT CermeiȘtirile zilei

Doi revin, alții doi ies la Cermei pe motiv de…COVID, Bulza – tur încheiat! „Sămădăii” își pun mari speranțe în deplasarea cu Ezerișul: „Avem nevoie de continuitate”





Gloria Lunca Teuz Cermei a spart gheața în ediția 2020-2021, însă rezultatul de 3-0 contra „puștilor” poliști împrumutați la Becicherecu Mic era, oarecum, previzibil. Confirmarea trebuie să vină sâmbătă, la Caransebeș, contra nou promovatei Progresul Ezeriș, care, la rându ei, are un singur succes în acest sezon, și contra  celor de la Becicherec, dar în deplasare.

Jucătorii din formației din județul Caraș au  cam trecut toți odată peste infectarea cu coronavirus în luna septembrie și asta ar putea constitui un mic avantaj, deoarece acum ar trebui să fie toți apți. În schimb, Cermeiul a pierdut doi jucători după testarea de luni, respectiv pe Răzvan Ivan (fotbalist împrumut de la UTA în urmă cu o lună de zile) și pe Luca Bodri, mijlocaș ofensiv crescut și el de echipa fanion a Aradului. Totodată, rezultatul ultimei achiziții, Radu Popa, este neconcludent și el va fi repetat. În schimb, fundașul Filip și mijlocașul reprofilat atacant, Ivan Ciubotariu, au scăpat de COVID și vor fi la dispoziția antrenorilor pentru meciul de la finele săptămânii.

Vești proaste, dar de altă natură, îl privesc pe Dani Bulza. Atacantul de 25 de ani și-a rupt din nou ligamentele de la genunchiul piciorului stâng, se va opera și va lipsi luni bune de pe gazon. Prin urmare, problema numărului 9 rămâne una importantă pentru stafful tehnic al Gloriei. „Deși avem un lot de 24 de jucători, cel puțin în atac, mai precis pe postul de vârf avem dificultăți. Apoi, vă dați seama, din cauza problemelor cu infectările cu coronavirus sau problemele de ordin medical, nu am putut alinia același 11 două meciuri la rând, ba uneori am fost nevoit să schimb și trei-patru jucători. Și așa eram o echipă nouă încă din vară, eram important să putem lucra pe omogenizarea echipei, dar, iată, am trecut de jumătatea turului și nu prea putem vorbi de așa ceva. După ultimele probleme, vom schimba, din nou, și la Caransebeș, este clar că în aceste condiții le cam vine rândul tuturor jucătorilor din lot să evolueze și să demonstreze că nu ne-am înșelat apelând la ei”, spune Flavius Moisă.

Antrenorul cermeianilor și-a făcut bine lecțiile și în  ceea privește proximul adversar. „Am vizionat trei meciuri ale celor din Ezeriș, cu Dumbrăvița, Ghiroda și Poli și am realizat că vom avea în față o formație fără rețineri, ce se bucură de Liga 3-a după promovare. Ezerișul e preocupată de fotbal, construiește de la portar, propune un fotbal bun și curat, probabil că vor dori să ne bată cu orice preț. Însă, și așteptările noastre sunt același, acum avem nevoie de continutate în prestații și rezultate și sper ca băieții să profite de cele 90 de minute de sâmbătă pentru a face un pas în față din acest punct de vedere. Trebuie să avem o mentalitate victorioasă indiferent de adversar și foame de fotbal”, a adăugat Moisă.

Ezerișul are o singură absență certă pentru disputa de sâmbătă, de la ora 15 și anume atacantul Jula (suspendat după eliminarea cu ASU Poli).

Formații probabile:

Ezeriș: Birăescu – Mărgan, Rimovecz, Cheda, Marius Musteța – Drăgoi, Takenori – Marian Musteța, Nicolae Jula Dragomir), V. Lolea – Beloescu.

Cermei: Deak – Filip, R. Iuga, Sabău, E. Pașcu- Salka, D. Lazăr – Gruiescu, Koula, Răzban (R. Popa) – Ciubotariu.

Arbitri: Claudiu Andrei Filip (Craiova), Marius Talpoș, Alexandru Gherman (ambii din Timişoara)

Observatori: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin), Dorin Micșa(Timişoara).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button