Fotbal femininȘtirile zilei

Minunea nu s-a înfăptuit, Florin Bugar a pierdut lupta cu viața!





Virusul SARS-CoV-2 lovește nemilos în lumea fotbalului din vestul țării. Diagnosticat cu noul virus de orgine asiatică, Florin Bugar (49 de ani), antrenorul echipei AC Piroș Security, s-a stins din viață pe spatul de spital în această noapte, în jurul orei 1,30, lasând în spatele său un băiat, pe Bogdan (23 de ani, student la două facultăți) și pe soția Adriana, care așteaptă un copil cu regretatul tehnician.

Tragica veste a dat-o la prima oră a dimineții conducerea grupării de fotbal feminin a Aradului pe contul de Facebook:

”Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața. În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, echipa națională feminină a României sub 19 ani . Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe.
Mulțumim Prof pentru toată implicarea, rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat.
NU TE VOM UITA NICIODATĂ!
Florin Bugar 1970-2020”
„Suntem devastați, trăim un coșmar. Acest om, profu’ cum îi spunea noi, stătea pe bancă acum două săptămâni la meciul cu Universitatea Galați și astăzi vorbim la trecut despre el. Pur și simplu nu ne vine să credem că el nu mai este, am petrecut cu el zeci de ore în ultimele săptămâni, de când s-a reluat campionatul și nu s-a plâns odată de nicio problemă de sănătate. Am ținut mereu legătura cu băiatul său, care era informat mereu de medici despre ceea ce se întâmplă cu tatăl său, i s-a spus încă din urmă cu 4-5 zile să se aștepte la cel mai rău, dar toată lumea mai speram într-o minune. Alte cuvinte nu mai găsesc acum…Drum lin, profu, Dumnezeu să te odihnească, stau – însă – mereu cu ochii pe telefon poate, totuși, mă suni să pregătim următorul meci”, au fost gândurile lui Liviu Ilea, directorul sportiv al AC Piroș Security.
Florin Bugar, care era și antrenorul echipei naționale de fotbal feminin, a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie, la o zi după ce a stat pe banca elevelor sale de la Piroș Security la meciul cu Galațiul. Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat și cu encefalită de etiologie COVID, dar și cu probleme grave la plămâni. De la masca de oxigen a ajuns să fie intubat, iar de aproape o săptămână se afla internat pe secția de ATI a Spitalului Județean din Timișoara.  De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipa de băieți și fete a clubului CFR Timișoara și, din vara lui 2019, echipa Piroș Security Arad

”Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați” – transmite și site-ul FRF.

2 comentarii

  1. Cuvintele,nu si-ar avea rostul in aceste momente grele…Sa se odihneasca in pace si doresc pe aceasta cale sa-mi exprim, atat fata de familia indoliata,cat si clubului,dorinta,puterea de a trece cumva peste aceasta nenorocire…
    Maxime condoleante!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button