Progresul PecicaȘtirile zilei

Pecica se deplasează la Ghiroda fără „principalul” Stupar, infectat cu COVID: „Cu mine sau fără mine pe bancă, echipa trebuie să aibă o altă abordare față de ultimele meciuri”





După Adrian Abrudean (Crișul Chișineu Criș), Dan Stupar este al doilea antrenor arădean infectat cu coronavirus la nivelul Ligii a 3-a. Vestea a venit în această seară pe baza testelor făcute de Progresul Pecica în această dimineață, iar echipa se va prezenta la meciul de sâmbătă, de la Ghiroda și Giarmata Vii fără primii doi tehnicieni și asta pentru că și Marius Grad este răcit și nu se expune în aceste zile.

Este posibil ca pe bancă să stea Dan Țapoș, antrenorul cu portarii al „galben-albaștrilor”, însă tot Stupar a tras coordonatele partidei din izolarea începută astăzi. „În primul rând, eu zic că sunt bine, doar tușesc puțin, parcă mă gâdilă ceva în gât. Alte simptome nu am, dar e clar, mă așteaptă 14 zile de carantină. Altfel, cu mine sau fără mine pe bancă, echipa trebuie să aibă o altă abordare la Ghiroda, față de ultimele meciuri. Trebuie să se vadă o schimbare din acest punct de vedere la meciul de sâmbătă. Sper să reușim mai mult, cu toate că întâlnim, din  nou, o echipă foarte bună din acestă serie. Tocmai a scos un rezultat bun pe terenul celor din Lipova după un joc bun și a cam chinuit-o pe Poli în Cupa României. Am dicutat cu jucătorii toată săptămâna și le-am spus că, dacă nu ne schimbăm modul de abordare al antrenamentelor, a pregătirii inaintea jocurilor, o să avem probleme. Am arătat de atâtea ori că, având o organizare bună a jocului, cu agresivitate și disponibilitate la efort, plus o dinamică bună pe posesia mingii și un pressing și presiune în zona mingii, am surprins prin evoluție și chiar prin rezultate. Asta trebuie să se întâmple și acum. Sigur, că antrenorii sunt importanți pentru orice echipă, dar în momentul în care începe meciul, fotbaliștii sunt singurii actori, iar ei sunt toți bine, mai puțin Boștină”, ne-a declarat antrenorul celor de la Pecica.

Într-adevăr, și din rândul fotbaliștilor există un caz de infectare cu COVID, în dreptul juniorului George Boștină. În schimb, ghirozenii au nu mai puțin de șase absențe pe aceleași motive, fotbaliștii bănuiți fiind portarul Mosoarcă, fundașii Bocșan și Mureșan, mijlocașii Ciobanu, Andreca și atacantul Pădurariu. Probleme medicale mai are și Poparadu, dar el ar putea reveni pe gazon sâmbătă, în meciul de pe arena din Ghiroda, în meciul ce începe la ora 15, în cadrul rundei cu numărul 7 a Ligii a 3-a.

După ultimele rezultate, Ghiroda a urcat până pe locul 4 în C8, în timp ce pecicanii au coborît pe poziția a 6-a, cu trei eșecuri la rând, fără gol marcat.

Formații probabile:

Ghiroda: Gîrlea – Ad. Popa, Stupu, Vlădia, Mancaș – Costea, Saizu, Simedru, Ghinescu – Kayondo, Velici.

Pecica: Barbu – Țugulescu, Manea, Wild, Aldan – S. Popa, Tamaș – Moraru, Puie, Bozian – Capătă.

Arbitri: Laurențiu Pentek (Oradea), Alin Revnic (Cluj-Napoca), Dragoș Daniel Popa (Băişoara – Cluj)

Observatori: Constantin Por (Satu Mare), Adrian Copăcean (Caraş Severin)

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button