Știrile zileiUTA Arad

Amintiri plăcute pentru utiști de la singurul meci de acasă arbitrat de bucureșteanul Dima





După trei ani și două luni, „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc va fi arbitrată din nou de Iulian Dima, la partida de mâine, de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște. Ultima oară, „centralul” bucureștean i-a fluierat pe arădeni un august 2017, într-o deplasare la Sibiu, cu Hermannstadt, încheiată cu scorul de 2-0 pentru gazde. Același rezultat s-a înregistrat și la prima confruntare a „roș-albilor” cu Dima la centru, dar în aprilie 2013, CSM Râmnicu – Vâlcea – UTA 2-0. Pe teren străin, arădenii nu au pierdut cu Dima doar la Târgu Mureș, în noiembrie 2013, scor 0-0.

O singură dată a fost cavalerul fluierului din Capitală la Arad pentru joc al „Bătrânei Doamne”. Sau mai precis la Șiria, în aprilie 2017, când echipa pregătită de Laurențiu Roșu trecea cu 2-1 de Sepsi Sfântu Gheorghe și la acea dată păstra șanse mari pentru promovarea directă în Liga 1. Ulterior, covăsnenii au fost cei care au ajuns în elită, iar „roș-albii” au pierdut barajul cu ACS Poli (2-5, scor general).

Mâine (ora 14), în UTA – Chindia, din cadrul rundei cu numărul 8 a Casa Liga 1, Iulian Dima va fi ajutat la cele două linii de clujenii Alexandru Cerei și Gero Szabo, iar rezervă îi va fi Andrei Țiții, din Șura Mică (Sibiu). Și legat de Sfântu Gheorghe, de acolo vine observatorul de arbitri, în persoana lui Iosif Olah.









3 comentarii

  1. Gresit…Dima ne-a arbitrat si in sezonul 2016-17,contra Chindiei…Acel 3-1….A fost un arbitraj bunicel,sa zicem,dar ne-a umplut de cartonase fara rost….Si tusierul ne-a facut taitei….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button