Sporturi de contactȘtirile zilei

Edi Gafencu și-a cerut iubita de soție după KO-ul asupra lui Ianțoc





Pandemia de coronavirus a influențat și Gala „Dey Grand Prix Colosseum”, desfășurată în această seară la Arad. Nu mai puțin de trei luptători, Marius Munteanu, Alexandru Amariţei și sârbul Milos Bajovic au fost fost descoperiți cu SARS-CoV-2 după testările obligatorii, astfel că meciurile s-au comasat.

Rămași fără adversari, arădenii Alexandru Ianțoc și Eduard Gafencu au acceptat să se bată între ei. A fost și duel al orgoliilor, atâta timp cât lipovanul Ianțoc e pregătit de Ruben Stoia, nimeni altul decât fostul antrenor al lui Edi Gafencu. „The  Blitz” a ajuns din primăvară sub comanda lui Sorin „Pantera” Tănăsie și, pe undeva, avea de demonstrat că a ales bine.

Iar Gafencu și-a făcut KO adversarul în repriza a doua după o serie de pumni și picioare în fața lui Ianțoc, care nu a mai putut continua lupta. Însă, emoțiile tocmai aveau să înceapă pentru Edi. Iubita sa, Carmen Rus, a sosit pe scenă însoțită de  promotorul Călin Georgescu, iar în momentul următor Edi era deja în genunchi în fața ei, cu un inel în mână. Cererea în căsătorie a fost acceptată printre îmbrățișări, astfel că fighterul arădean va spune în curând adio burlăciei.

Vom reveni cu toate rezultatele meciurile disputate în această seară la Polivalenta arădeană, dar și cu o galerie de poze, a colegului nostru Viorel Musca.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button