Sporturi de contactȘtirile zilei

UPDATE! Munteanu are Covid și nu se mai bate deseară la „Dey Grand Prix Colosseum”! Gafencu promite spectacol în fața sârbului Bajovic





UPDATE!

Main-eventul serii la „Dey Grand Prix Colosseum” a fost anulat. Pentru  centura categoriei plus 95 Kg ar fi trebuit să se bată sătmăreanul Marius Munteanu şi campionul francez la kickboxing, Freddy Kemayo, însă Munteanu a fost găsit pozitiv la coronavirus și, bineînțeles, nu a mai ajuns la Arad. Și meciul dintre Alexandru Ianţoc și Alexandru Amariţei a fost anulat de organizatori, ultimul dintre cei doi sportivi fiind descoperit și el cu noul virus de origine asiatică. Astfel, main eventul serii devine duelul dintre Flavius Boiciuc si Andrei Ostrovanu, pentru o altă centură. Inaintea celor doi va boxa arădeanul Gafencu cu sârbul Bajovic. Gala începe la ora 18 și se vede în direct pe Digi Sport 3.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Mai sunt puține ore până la cea de-a doua gală profesionistă de kick-boxing găzduită în acest an de orașul nostru. Precedenta a avut loc la începutul lui martie, tot la Sala Polivalentă „Victoria”, chiar înainte de decretarea stării de urgenţă, când – de altfel – a avut loc și ultimul meci al lui Eduard Gafencu.

Așadar, fighterul arădean intră, în această seară, din nou în ring la „Dey Grand Prix Colosseum”, împotriva sârbului Milos Bajovic, triplu campion european ISKA, cu 17 victorii și două înfrângeri la profesioniști. „The Blitz” Gafencu are test negativ la COVID și le promite fanilor din fața televizoarelor un meci spectaculos în compania sportivului de la sud de Dunăre. Un alt luptător arădean, Ruben Onişor, va lupta împotriva turcului Okay Sakvan.

În main-eventul serii, pentru centura categoriei plus 95 Kg se bat sătmăreanul Marius Munteanu şi campionul francez la kickboxing, Freddy Kemayo. Invitatul special al evenimentului este „Semmy” Schilt (46 ani), fost campion Glory Heavyweight Grand Slam și cvadruplu campion K-1 World Grand Prix. Olandezul este unicul luptător din istoria K1 care a câștigat campionatul de trei ori consecutiv și împarte recordul cu Ernesto Hoost la cele mai multe Grand Prix-uri câștigate, patru la activ.

Celelalte confruntări, la fel de atractive, de la „Dey Grand Prix Colosseum”, sunt:

Daniel Bolfa – Gabriel Bozan

Ionel Bălan – Silviu Ionescu

Anthony Burger (Franţa) – Sebastian Cozmâncă

Alex Manolache – Alexandru Tironeac

Flavius Boiciuc – Andrei Ostrovanu

Vă reamintim că datorită măsurilor restrictive în contextul pandemiei de coronavirus accesul spectatorilor la Sala Polivalentă e interzis, dar gala poate fi urmărită în direct, pe Digi Sport 3, începând cu ora 18.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button