Sporturi de contactȘtirile zilei

Trei arădeni, învingători la gala „Dey Grand Prix Colosseum”! Gafencu a câștigat al 13-lea meci la profesioniști dar și…o parteneră de viață! + FOTO





Pandemia de coronavirus a privat gala „Dey Grand Prix Colosseum”, de la Sala Sporturilor „Victoria”, de spectatori, dar și trei luptători care au dereglat programul serii. De altfel, campionul francez la kickboxing, Freddy Kemayo, nu a mai intrat în ring, fiindcă adversarul său, Marius Munteanu, a ieșit pozitiv la „tamponul” de joi, în timp ce Alexandru Ianțoc și Eduard Gafencu au acceptat să se bată între ei, după ce Alexandru Amariţei și sârbul Milos Bajovic nu au mai ajuns nici ei la Arad, din același motiv legat de noul virus.

Așadar, din 9 lupte programate inițial s-au mai defășurat 7, iar trei dintre ele au fost câștigate de arădeni. Bineînțeles, cel puțin în duelul Ianțoc – Gafencu nu se putea altfel. Acesta a fost și duel al orgoliilor, atâta timp cât lipovanul Ianțoc e pregătit de Ruben Stoia, nimeni altul decât fostul antrenor al lui Edi Gafencu. „The  Blitz” a ajuns din primăvară sub comanda lui Sorin „Pantera” Tănăsie și, pe undeva, avea de demonstrat că a ales bine. Iar Gafencu și-a făcut KO adversarul în repriza a doua după o serie de pumni și picioare în fața lui Ianțoc, care nu a mai putut continua lupta. Apoi, „The  Blitz” și-a dat mănușile jos, a luat un inel în mână și și-a cerut iubita, pe Carmen, de soție în fața unei țări întregi, reamintindu-vă că gala de la Arad a fost transmisă în direct de Digi Sport3.

Ruben Onișor și Gabriel Bozan, elevi și ei ai lui Ruben Stoia, au ieșit câștigători la puncte, pentru ca main-eventul să fie adjudecat de suceveanul Ostrovanu, în fața deveanului Boiciuc. Dar iată pe scurt deciziile arbitrilor la gala „Dey Grand Prix Colosseum”, cu mențiunea că sportivii subliniați au ieșit învingători:

Alex Manolache v.s. Alexandru Tironeac (puncte)

Ruben Onișor (puncte) v.s. Okay Sakvan (Turcia)

Daniel Bolfa – Gabriel Bozan (puncte)

Ionel Bălan – Silviu Ionescu (KO)

Anthony Burger (Franţa) – Sebastian Cozmâncă (KO)

Alexandru Ianțoc – Edi Gafencu (KO)

Flavius Boiciuc – Andrei Ostrovanu (KO)

O amplă galerie foto de la evenimentul de aseară, semnată Viorel Muscă, puteți accesa AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button