Sporturi de contactȘtirile zilei

Edi „The Blitz” Gafencu sare în sprijinul lui Florinel, care și-a pierdut tatăl adoptiv





Utiștii și boxerii care-și desfășoară activitatea la  „Motorul” l-au „înfiat” pe Florinel, suporterul special al sportului arădean. Băiețelul aflat în cărucior cu rotile din motive de sănătate a fost însoțit în ultimii ani la antrenamentele și meciurile „Bătrânei Doamne”, dar și cele ale boxerilor pregătiți de Ruben Stoia de nea’ Ghiță, care acum s-a stins din cauza unei boli incurabile pe care a descoperit-o anul trecut. Florinel și-a pierdut părintele, stâlpul, mare parte din Universul său și are nevoie de sprijin. El și mama sa adoptivă trec prin momente foarte dificile, iar primul care a anunțat public că-l va ajuta pe Florinel este fighterul Edi Gafencu. Acesta tocmai a câștigat un meci de kick-boxing și și-a scos deja la licitație mănușile cu care l-a făcut KO pe Alex Ianțoc.

Iată anunțul lui Edi postat pe contul personal de Facebook: ”Ultima mea victorie, o dedic unui om deosebit care din păcate nu mai este printre noi. Sper ca Dumnezeu sa mai scoată în calea mea măcar un om de aceeași valoare sufletească ca a domnului Gheorghe Roxin, un prieten si un om extraordinar. Din păcate, în urma lui rămâne Florinel, pe care nea’ Ghiță si soția lui l-au crescut de la 3 ani. Chiar dacă Florinel a fost într-o stare deplorabilă, ei l-au iubit si crescut ca si cum ar fi al lor si acum e mult mai bine psihic, prin iubire orice este posibil. De acum încolo, doamna Roxin va duce singură această sarcină de a-l creste pe Florinel, va fi un lucru dificil, pentru că Florinel este țintuit într-un scaun cu rotile si capul familiei nu mai e.

Împreună cu staff-ul meu, vom pune mănușile cu care am dat ultimul KO la licitație si toți banii vor fi dați mamei lui Florinel pentru cele casnice! Stiu ca e o perioadă grea pentru toată lumea, dar trebuie să nu uităm sa fim oameni si să ajutăm la nevoie!  Licitația va tine până vineri 30.10.2020. Rog toți oameni cu suflet sa distribuie!”

Nu este prima oară când Edi Gafencu sare în ajutorul lui Florinel, nu mai departe de vara trecută el fiind cel care, împreună cu Ruben Stoia, a pus în scenă Centura Aradului, iar încasările au mers către băiețelul cu probleme de sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button