Crisul Chisineu-CrișGloria LT CermeiȘtirile zilei

Crișul are șansa să urce pe primul loc după restanța cu Cermeiul! Suslak: „Să ne punem la punct adversarul încă din start” v.s. Lazăr: „Putem produce surpriza”





Fiindcă nu mai puțin de 6 jucători și antrenorul Adrian Abrudean au infectați cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, iar alte zece teste au fost neconcludente, Crișul Chișineu Criș a fost în imposibilitatea de juca împotriva celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei, în cadrul etapei a 5-a a Ligii a 3-a (seria a VIII-a). Confruntarea a fost reprogramată pentru mâine, 27 octombrie, de la ora 15, pe arena „Aurel Ardelean” și, astfel, băieții lui „Știli” vor încheia conturile cu conjudețenele în numai 7 zile.

Sâmbătă, „alb-albaștrii” au remizat cu Lipova (1-1), peste 24 de ore urmează să joace cu cermeianii, iar la finalul săptămânii se deplasează la Pecica. „Pe de-o parte e bine, că rămânem în atmosfera și motivația pentru derby-urile județene, deși toate meciurile sunt la fel de importante. Ne pare rău că nu am mai reușit să ținem câteva secunde de avantajul luat în fața Lipovei și, ca la Ghiroda, am fost egalați la ultima fază. Altfel, am fi avut maxim de puncte acum, dar nu e nicio problemă, mergem mai departe. Oricum avem ocazia să urcăm pe primul loc după restanța cu Cermeiul și nu vrem să ratăm această șansă. Suntem siguri că tinerii de la echipa adversă își vor vinde scump pielea, joacă fără presiune și au și un moral bun după cele două victorii consecutive. Nu are rost să vorbim despre o echipă favorită mâine, cu atât mai mult cu cât vom da peste un adversar imprevizibil, la Ezeriș a avut puterea să revină de la 0-2 la 3-2. Sigur, Crișul e peste Ezeriș și am demonstrat-o pe teren, dar la fel trebui să o facem și mâine. Partida începe de la 0-0, trebuie să marcăm repede și să ne punem la punct adversarul încă din start. E important să ne recuperăm rapid energiile după jocul solicitant cu Lipova, dar și adversarii au cam aceeași problemă, mai ales că au avut parte de cea mai lungă deplasare a sezonului”, spune Adrian Suslak, care a făcut parte din echipa Cermeiului care a promovat în premieră în Liga 3-a în vara anului 2016.

Fotbalist de bandă stânga, fotbalistul crescut de UTA se va ciocni în centrul liniei mediane de Denis Lazăr. Un alt fobalist crescut în „alb-roșu”, fundaș de meserie, care e folosit și el la mijloc de Flavius Moisă. „Joc unde e nevoie de mine, sper să o fac bine și pe terenul fostei mele formații. Întâlnim o fomație mai experimentată decât a noastră, un grup unit, condus bine de un antrenor care e mereu cu gura pe tine în timpul meciului și asta te ține mereu în priză și concentrat. Dar, avem și noi destule atuuri, majoritatea dintre noi ne cunoaștem de mici sau oricum am avut timp să ne legăm ca echipă și cu cei mai tineri și au început să apară și rezultatele. Moralul nostru este bun, mai ales după ce am întors de la 0-2 meciul de la Ezeriș, sper să producem surpriza, dacă așa ar considera lumea o victorie a noastră mâine”, spune polivalentul fotbalist de 22 de ani.

Teoretic, în afara lui Sabău (suspendat), Crișul nu ar mai trebui să aibă absențe, după ce și Pătlăgică s-a antrenat normal în ultimele zile. În schimb, Cermeiul are pe margine patru jucători. Bulza a încheiat conturile cu fotbalul în următoarele 6 luni, în timp ce L. Bodri, R. Popa și M. Ivan sunt infectați cu coronavirus.

Formații probabile:

Crișul: Zamfir – Haloș, Al. Pavel, Nistor, Siminic – Pătlăgică, Suslak, Teședan, Ciornei – Sulea, Modan.

Cermei: Stănilă – Filip, R. Iuga, Sabău, E. Pașcu – Salka, D. Lazăr, Werner – Șimăndan, Ciubotariu. Koula.

Arbitri: Laurențiu Pentek (Oradea), Andrei Buda (Hunedoara), Radu Pascu (Satu Mare)

Observatori FRF: Cosmin Danciu (Hunedoara), Dorin Micșa (Timişoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button