Știrile zileiUTA Arad

Doi ani fără Mihoc și Moisi: ”Ne-am fi dorit să fiți cu noi și să vă fi bucurat / În ziua în care Aradul de torțe a fost luminat”





În urma ședinței Centrului Local pentru Combaterea Bolilor Arad orice adunări publice au fost anulate de astăzi încolo, iar suporterii UTA-ei au trebuit să se conformeze exact în ziua comemorării a doi ani de la disparția tragică a celor doi camarazi ai lor. Fanii au depus coroane și au spus rugăciuni la mormântul lui  Bogdan Mihoc, din satul Benești, dar și la căpătâiul lui Bogdan Moisi, la cimitirul Eternitatea.

După lăsarea întunericului, ultrașii arădeni s-au deplasat la noul stadion unde au aprins torțe și au desfășurat un banner  cu mesajul: ”Ne-am fi dorit să fiți cu noi și să vă fi bucurat / În ziua în care Aradul de torțe a fost luminat”.

Vă reamintim că ieri, cu ocazia primului succes acasă, după 8 luni de zile, al UTA-ei (1-0 cu Chindia), jucătorii pregătiți de Laszlo Balint au intrat pe gazon purtând mesajul: . ”Moisi și Mihoc mereu cu noi”, iar la tribuna a doua era postat și  bannerul galeriei: ”Pentru pasiunea voastră lăsată amintire / Brigada își continuă drumul fără oprire”.

Moisi și Mihoc au decedat pe loc în accidentul de mașină din seara zilei de 25 octombrie 2018. Alături de Claudiu Teacă și Daniel Aanei, care au supraviețuit și sunt bine astăzi, cei doi se întorceau acasă de la Vladimirescu, unde pregătiseră coregrafia pentru derby-ul Vestului, din acel weekend.  Cu acea ocazie, rivalii de pe Bega au depus, la rândul lor, o jerbă și a aprins o lumânare în peluza de pe „Dan Păltinișanu”, unde galeria UTA-ei trebuia să-și ia locul dacă nu și-ar fi plâns camarazii.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button