Știrile zileiUTA Arad

Doar Balauru și Hora rămân în afara lotului utist pentru…coronavirus, însă și jucătorii negativați au șanse mici să se deplaseze la Botoșani





Etapă favorabilă „Bătrânei Doamne” a fotbalului, care, cu ocazia primului succes pe teren propriu al campionatului (1-0 cu Chindia), a ajuns pe loc de play-off în Casa Liga 1. Sâmbătă, arădenii au meci pentru locul 5 la Botoșani, cu formația lui Marius Croitoru, care și-a mai revenit din pumnii încasați acasă cu Chindia și la Cluj odată cu succesul de la Mediaș și are exact punctajul arădenilor – 11 puncte, dar +2 la golaveraj, față de +1 al „roș-albilor”.

Fiindcă lotul utist s-a testat săptămâna trecută și nu au mai apărut simptome în ultimele zile,  cei care au făcut „tamponul” ieri au fost doar fotbaliștii descoperiți infectați în urmă cu 11 zile.  Veștile sunt, în general, bune pentru arădeni, în sensul că fundașii Ilie, Tomozei și Melinte s-au negativ. Portarul Balauru e neconcludent, în timp ce antrenorul său, Gabi Vasiliu, se poate întoarce în iarbă pentru a lucra cu Iacob și Moldovan. Ioan Hora nu a fost retestat, fiindcă el ieșise pozitiv doar joi, astfel că absența sa e certă pentru jocul din Moldova. De altfel, e greu de crezut că Laszlo Balint va apela și la vreunul dintre Tomozei, Melinte și Ilie, care revin treptat în grup după câteva zile de pauză totală, în care au prezentat și simptome specifice virusului SARS-CoV-2.

Prin urmare, lotul ce va pleca joi spre Botoșani, cu escală la Bistrița, va fi – probabil – același cu cel care a înfruntat sâmbătă teamul lui Săndoi. Pleașcă rămâne accidentat, iar David Miculescu resimte și el dureri aproape de zona inghinală și va pleca cel mult din postura de rezervă.

3 comentarii

  1. Hora o absenta de marca ,in etapa buna de strâns puncte. Variante sunt dar cei care aduc puncte e bine să fie acolo Pentru Botoșani o singura rețetă. Fără multe minute de relaxare și fără ,,galbene” care au stârnit mirare pe linie. O. punem pe seama tensiunii primului joc câștigat acasă. Calmul ,macar aparent, a derutat gazdele UTA-ei . Acum poate fi la fel ,marca echipei fiind egalul. Ursu trebuie jucat din min. ,1 La echipa de locul 5 acasă sunt cam multi trei juniori ,deși merita O siguranță în plus nu strica. BAFTA !!!

    0
    0
  2. Poate Tomozei va prinde lotul in ideea că Bustea ar avea ceva probleme, faptul că juniorii joacă e foarte bine,pot juca și la Botoșani, presiune din tribune nu vor avea,doar lipsă de experiență cu un adversar bun,dar doar cu cei buni poți crește în valoare,vezi nivelul la care te afli.
    Dacă stăm la fel de bine fizic și tactic nu cred că vom pierde cu Botoșani,din contră poate legăm 2victorii.

    0
    0
  3. E nevoie de absolut toti si cat mai curand!Ne asteapta niste meciuri mai grele,decat cele de pana acum,dar se pare ca si noi aratam mult mai bine,incomparabil mai bine…Grija mare la cartonase luate doar pe nervozitate…Nu se merita suspendari ulterioare,la cumulate…
    Botosaniul nu este un „Bau Bau”,nici pe departe,se poate manca o paine buna la ei..apoi cu Gazul,alta echipa,posibil de batut…Picatura cu picatura s-au format oceanele…
    Succes maxim si tuturor,sanatate totala!!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button