Gloria LT CermeiȘtirile zilei

Moisă a recunoscut superioritatea Crișului: „A câștigat echipa mai experimentată, mai valoroasă, mă deranjează că am luat golul de 2-0 pe niște greșeli repetate”





Cermeiul se oprește la două victorii la rând și, mai mult, nu a luat nici măcar un punct pe terenul din Chișineu Criș. Echipa din Țara Sămădăilor a avut și perioade de joc bun, vreo două-trei ocazii bune de gol, dar, una peste alta, succesul adversarilor e meritat.

De altfel, însuși antrenorul Gloriei a recunoscut superioritatea Crișului. „Victoria aparține echipei mai experimentate, mai valoroase, care a știut să gestioneze momentele mai importante din acest joc. Am mai trecut prin asemenea meciuri, cu echipe care au mulți jucători cu experiență, care fac diferența în unele momente ale jocului. Aveau o presiune, și-au dorit să fie pe primul loc, au fost periculoși și pe fazele fixe, la care noi am avut slăbiciuni, dar nu și-au creat  ocazii atât de clare. Penalty-ul, pe care nu doresc să-l comentez, deși nu-mi convine că au deschis astfel scorul, ne-a scos pe noi mai mult la joc. A trebuit să venim după gol, nu mai puteam să tatonăm, să jucăm cumva la așteptare și atunci am devenit mai vulnerabili. Mă deranjează că am luat golul de 2-0 pe niște greșeli repetate, pe care portarul le-a făcut și în prima repriză și apoi în a doua chiar i-au ieșit. Nesiguranța și lipsa de informare l-a făcut să trimită mingea în zona în care adversarul făcea pressing, Lazăr și Filip au greșit și ei și asta a fost. Putea fi și 5-0 pentru adversari sau puteam și noi să marcăm din ocaziile în care am adus mingile în careu și am propus ceva. Una peste alta, punctele au rămas Chișineu Criș, Crișul este lider meritat, îi felicit pentru asta”, spune Flavius Moisă.

Antrenorul Cermeiului a spus și ce nu a funcționat din punct de vedere tactic în echipa sa. „Cel puțin în a doua repriză nu am mai avut luciditate, suficientă maturitate să decidem duelurile 1 la 1, care, prin scoaterea mingii pe părțile laterale, îmi doream mai mult. Îmi doream să exploatăm mai mult faptul că în banda lor dreapta jucau doi juniori, unul de 2001 și altul de 2003 și trebuia să profităm de tinerețea lor, așa cum au profitat ei de tinerețea noastră,  ca să zic așa. Vineri ne deplasăm la Timișoara, jucăm din 3 în zile și avem posibilitatea să ne revanșăm la următorul meci”, a adăugat Moisă.

Cermeiul rămâne pe locul 8 după 7 meciuri și joacă peste trei zile pe terenul lui ACS Poli, o formație ce e în evidentă revenire de formă  și bate la porțile podiumului.

Galerie foto de la meciul de azi, semnată Costel Șerban









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button