Gloria LT CermeiȘtirile zilei

Cermeiul s-a întors cu mâna goală de la Timișoara după un (nou) meci cu probleme de arbitraj: „Prea se dau penalty-uri împotriva noastră în momente cheie”





Gloria Lunca Teuz Cermei a fost la câteva secunde de un rezultat poztiv la Timișoara, în fața celei mai în formă echipe a județului vecin. ACS Poli avea patru victorii la rând și a obținut-o și pe a cincea la finalul unei partide cu destule evenimente, episoade judecate de arbitri în defavoarea oaspeților.

Nu mai departe de faza ce a precedat golul de trei puncte al „alb-violeților”, din minutul 89, cermeianii au acuzat intrarea tare a lui Matiș asupra portarului Deak, care a rămas căzut la pământ și și-a petrecut în Ambulanță restul după-amiezii de pe Bega. „Din punctul nostru de vedere, Matiș s-a dus cu ambele tălpi în față și l-a accidentat grav pe portarul nostru în zona bazinului. Arbitrul a dat corect fault în atac, dar nu a sancționat cu niciun cartonaș intrarea adversarului, îi putea da chiar <<roșu>>. Andrei chiar nu s-a mai putut ridica de la pământ, a primit apoi îngrijiri medicale în Salvare timp de 20 de minute, am înțeles că până la urmă a fost trimis acasă cu președintele nostru. Ne îngrijorăm pentru starea de sănătate, mai ales că el, chiar dacă are doar 16 ani, ne-a dat mereu siguranță între buturi. A intrat Cristea, poate și puțin neîncălzit sau, oricum, nu în febra meciului și am luat golul de 2-1. Nu spun că a fost vina sa, poate doar a ieșit puțin cam mult din cadrul porții, dar mai vreau să subliniez că reușita gazdelor chiar a purtat semnătura lui Matiș, jucător care ar fi putut fi eliminat cu câteva minute înainte”, a menționat Flavius Moisă.

Antrenorul Cermeiului a mai remarcat un lucru legat tot de arbitraj. „De obicei nu comentez și nu o fac nici acum, doar că sesize că împotriva Cermeiului se dau penalty-uri în momente cheie ale jocului. S-a întâmplat cu Lipova la 1-1, cu Crișul, la 0-0 și acum la 1-0 pentru noi. Echipa cade, oarecum, psihic după aceste faze destul e dubioase, meciurile trec pe lângă noi și nu facem puncte. Și astăzi, 11 contra 11 am jucat, zic eu, bine, nu am fost cu nimic mai prejos decât adversarii. Dimpotrivă, eu zic că am avut un plus la construcție, dar și ocazii clare. Chiar înainte de golul de 2-1, spre exemplu, Ciubotariu și-a făcut o minge la marginea careului și a tras de puțin peste poartă. În fine, pe lângă acel penalty de care am vorbit a venit și eliminarea lui Denis Lazăr. Tot ce a făcut jucătorul nostru a fost să-l întrebe pe arbitru de ce i-a dat <<galben>> și acesta i l-a dat rapid și pe cel de-al doilea. Evident și fotbaliștii noștri ar trebui să-și vadă mai mult de joc, dar și arbitrii sunt mai catolici decât Papa uneori. În fine, a mai contat și terenul din ce în ce mai greu de la Timișoara, în contextul în care noi am mai jucat și marți și am și rămas în zece”, a adăugat Moisă.

Cermeiul rămâne la cota 6 puncte cu o etapă înainte de finele turului. Săptămâna viitoare, în Țara Sămădăilor ajunge Avântul Periam pentru un adevărat derby pentru locul 7.

FOTO: acspoli.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button