Știrile zileiUTA Arad

UTA nu a câștigat de 8 ani cu „centralul” de mâine, de la Botoșani





Pentru „ciocnirea” pentru locul 5 în Casa Liga 1, Comisia Centrală a Arbitrilor a apelat la un „central” cu care UTA nu s-a impus în niciun meci oficial în ultimii 8 ani. Este vorba despre clujeanul Horațiu Feșnic, care a condus-o pe „Bătrâna Doamnă” în două rânduri sezonul trecut, chiar pe arena „Motorul”, unde arădenii ridicaseră o fortăreață până la întreruperea campionatului din pricina pandemiei de coronavirus. Doar că arbitrul de pe Someș a oficiat la meciul din 16-imile Cupei României, UTA – Dinamo 1-3, iar apoi, în vară, la partida de play-off cu Petrolul. Până la urmă, a fost singura dispută pe care „roș-albii” nu au pierdut-o acasă în această fază a competiției, punctul cucerit la 1-1 dovedindu-se important pentru promovarea în Liga 1.

Dar, Feșnic a mai arbitrat-o pe UTA și în Liga a II-a, unde arădenii au obţinut două succese cu el la centru, ambele în deplasare, în returul sezonului 2011-2012: Juventus Bucureşti – UTA 0-2 şi Politehnica Timişoara – UTA 0-1, cu un gol reuşit de grecul Galanis. Apoi, în septembrie 2013, utiștii pierdeau cu 2-1 la Oradea, cu FC Bihor, iar în 2016 clujeanul a fost martor la, poate, cel mai negru derby al Vestului din istorie. Negru la propriu, pentru că „roș-albii” și „alb-violeții” s-au bătut pentru un punct în mocirla de pe „Motorul” (scor 1-1).

Mâine, la Botoșani, cu începere la ora 19:15, Horațiu Feșnic va fi asistat de moldovenii Sebastian Gheorghe (Suceava) și Adrian Vornicu (Iași). Rezervă va fi Alin Moroiță, din Ploiești, iar de notele pentru cavalerii fluierului va vi responsabil Vasile Bratu, din Slobozia.









6 comentarii

  1. Nu prea conteaza ,daca este impartial si corect .Important e ca UTA sa joace bine, sa aiba suturi de la distanta pe spatiu portii,sa joace fara trac, Botosaniul nu mai e ce a fost, respectiv surpriza campionatului trecut.Cu o buna organizare defensiva , cu contraatacuri taioase si pe poarta se poate scoate ceva. Cum au pierdut trei meciuri la rand ,mai poate pierde unul ,cu UTA

    0
    0
  2. Meci foarte greu cu moldovenii din Botosani. au in echipa cativa jucatori mingicari cu o tehnica foarte buna ,foarte periculosi in fata portii !!! UTA., baietii trebuie sa fie foarte bine organizati in aparare si sa contraatace periculos cand are posibilitatea si sa dea gol !!! Pe partea lui Seroni va fi o poarta de intrare pt. ca, s-a vazut ca, este un jucator foarte greoi si comite multe faulturi !!! Vom vedea ce se va intampla la acest meci , eu avand mare incredere ca, baietii vor face un meci foarte bun !!! Asa sa fie !!! FORTA UTA UTA UTA UTA !!! LUPTATI PT. FIECARE MINGE SI VE-TI REUSI !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
  3. Nu cred ca arbitrajul poate influenta o anumita superioritate in joc,la o adica,sper sa nu fie asa.Nu mai suntem pe vremea lui Jenel,Monel ,Seche si Pinalti…Sper din tot sufletul,ca nici altfel..A devenit virala postarea loviturii de pedeapsa pentru Petrolul,salt in piscina…Oscar absolut,pentru actorie….Ha,ha,ha..Divina Comedie,si nu de catre Dante…ci pictate de acesti actorasi,denumiti arbitri…Uffff….
    Repet intuitiv..grija mare la cartonase…
    Hai baieti..se poate ciuguli la Botosani cel putin 1 punct,si daca vor fi 3,suntem mari,moral,psihic,sub orice forma,ar fi…Parca si ulterior,vom aborda cu alta mentalitate meciurile grele care urmeaza…
    Merge,nu numai teoretic!Hai baietii nostri…Hai Gyuszi!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button