UTA Arad

Balint nu promite (încă) spectacol: „Știu că lumea se așteaptă să câștigăm cu 3-0 mai ales acasă, dar cel mai important este să ne menținem creșterea în joc”





Echipa fanion a Aradului a făcut cele mai bune meciuri stagionale pe terenui străine, la Pitești, Mediaș (cu Hermannstadt) și Botoșani, ca să nu mai vorbim despre prestația de sacrificiu din fieful celor de la Dinamo. Rezultatele stau și ele mărturie, atâta timp cât singura partidă de la revenirea în Liga 1 a fost pierdută acasă, cu Poli Iași, iar Voluntari și Clinceni, formații abordabile, au scăpat neînvinse de pe noul „Francisc Neuman”.

Cu Chindia Târgoviște a venit deblocarea în urmă cu două săptămâni, însă prestația arădenilor a fost sub cele din ultimele deplasări. Cu Gaz Metan Mediaș se anunță, din nou, un meci destul de închis, ținând cont de fapul că sibienii fac din apărare punctul forte în special în deplasare, iar „roș-albii” încă nu stăpânesc foarte bine „partitura” construcției poziționale. „Cu riscul de a mă repeta, pentru a avea o prestație bună sau foarte bună, și acasă, așa cum – probabil – își doresc mulți suporteri, avem nevoie de un atac pozițional foarte bine pus la punct. Iar acest lucru necesită timp, necesită omogenizare, necesită calitate, plus alte aspecte ce contribuie la dezvoltarea unei faze de atac consistente în urma căreia să-ți creezi ocazii, să marchezi goluri și să câștigi meciuri.

Știu, în momentul în care câștigăm cu 1-0 toată lumea se așteaptă să câștigăm cu 3-0 și prin spectacol. În schimb, pentru mine e important altceva, adică să menținem această creștere în joc. Eu zic că față de acum o lună sau două jocul nostru a cunoscut progres, a cunoscut creștere în consistență și – bineînțeles – lucrurile acestea se văd și în clasament”, susține Laszlo Balint.

UTA Arad – Gaz Metan Mediaș se joacă luni, 9 noiembrie, la ora 20.30 

UTA își adună și oamenii pentru jocul de luni seara (ora 20,30) cu medieșenii, vestea bună fiind că ultima testare nu a evidențiat cazuri noi de infectare cu coronavirus. Totuși, Ioan Hora probabil nici nu va fi convocat pentru acest meci, din moment ce a respectat ad literam izolarea de 14 zile.

„Important este să fie bine, să se recupereze ușor, ușor, căci a pierdut câte ceva din punct de vedere fizic. Cam aceeași situație e și la David Miculescu, cu mențiunea că el s-a antrenat astăzi la capacitate maximă. Mai rămâne de văzut dacă ne vom putea baza pe Marian Pleașcă, pentru că încă el nu a reușit să facă absolut toate exercițiile dintr-un antrenament. Altfel, din fericire, avem din ce în ce mai mulți jucători la antrenament și soluțiile sunt din ce în ce mai multe și din ce în ce mai bune. Băieții se prezintă bine la antrenamente, au un tonus foarte bun și toate aceste semnale ne dau încredere”, a mai subliniat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

Altfel, Tomozei, Ilie, Melinte și Balauru s-au pregătit normal de la începutul acestei săptămâni și toți pot fi o variantă cel puțin pentru banca de rezerve la disputa cu Gaz Metanul. „Au un tonus bun și asta mă bucur. Și asta pe lângă pe lângă starea lor medicală și mentală, care sunt și ele foarte bune”, a mai spus Balint. Hrezdac încă se află în proces de recuperare după operația la genunchi și va lua loc, din nou, în tribune.









12 comentarii

  1. Felicitări, Gyuszi! Datorită tie simtim aer de play off. Cand UTA joacă bine adversarele par slabe, nepregătite. Asteptăm cu interes meciul cu Medias, o echipă f bine organizată și capabilă de surprize. UTA este pe val, a prins incredere si cu o victorie declară fățiș că vrea mai sus. Doamne ajută!

    0
    0
  2. Un 1-0 chinuit cu Gaz,pauza, 0-0 la Cluj ,care e in degringolada,0-0 cu FCSB,1-0 chinuit cu Craiova, 1-1 la Sepsi si 1-0 cu Astra .Apoi vacanta, salariile la zi, primele negociate la zi, si apoi sa vina Craciunul, Anul Nou si returul.

    0
    0
  3. Cum sta Primaria, CLM Arad cu demersurile pentru finantarea UT-ei, ca se pare ca termenul e cam depasit.Alo, Dl.Bibart ,ce se aude ?

    0
    0
  4. Nu va fi usor cu malacii de la Gaz metan, va fi o lupta destul de grea !!! Atentie mare de nu inscrie primii cei de la Medias pt. ca astia se vor baricada in careul lor asa cum au facut-o si cu CFR Cluj prinzandu-i pe contraatac, deci ATENTIE MARE IN APARARE !!! 1-0 pt. UTA. sa fie si este destul de OK., victorie sa fie !!! FORTA UTA UTA UTA. , HAI BAIETII, LUPTATI si CASTIGATI !!!

    0
    0
  5. Surpriza mare !!! CHINDIA TGV. CASTIGA LA CRAIOVA !!! HAI BAIETII, ACUMA ESTE RANDUL VOSTRU SA LUPTATI DIN RASPUTERI PT. A CASTIGA IN FATA MALACILOR DE LA GAZ METAN !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  6. Asa cum banuiam si ne asteptam…La CFR,haos general de la varf..se sparge gasca…la Craiova,idem….nu se regasesc…puroiaza anumite bube din trecut,reactualizate se pare…Cu FCSB-ul va fi probabil putin mai greu,dar nu imposibil….Dar acum,sa lasam..Cel mai important este si ar fi,o victorie contra Gaz-Metan..apoi,pana atunci,in rest…mai vedem….
    Doamne ajuta!

    0
    0
  7. Nu ar trebui sa pierdem in mod normal,jucam acasa,avem echipa mai buna,antrenor mai bun si suntem si pe un trend ascendent cu evolutii in crestere…nu mi s-a parut ca GAZ-ul a jucat cine stie ce la Cluj,au inscris norocos si au stat aproape tot timpul in careul propriu,nu mi se pare o echipa care sa poata sa iti puna probleme ca si joc,doar pe contraatac sunt cateodata periculosi..nu trebuie sa luam gol la inceput cand ei au inca forta,in repriza a 2-a nu par prea fresh,cred ca DON JORJE ii antreneaza mai mult la spritz…Forza UTA!

    0
    0
  8. Domnule Balint, sunteti originar din Brasov, unul dintre cele mai frumoase orase din tara.In Arad sunteti deja in al 2-lea an in care profesati ca antrenor, cu rezultate, promovare in Liga1, si rezultate ft. bune in Liga 1.Incercati sa va faceti a doua casa in Arad, unde dupa cum am vazut viziunea dvs.despre fotbal veti putea ajunge la performante mai mari.Sunt convins ca daca UTA va ajunge in play-off, conducerea clubului, prin actiuni diplomatice va reusi sa atraga alaturi de UTA si alti sponsori , si aici ma refer la Dl.Bercea- de la Imotrust- A-RED – imobiliare, Dl. Sandu Ion – PAB Romania , o societate deosebita prin afacerile pe care le desfasoara in Romania si in toata Europa, Dl.Valer Blidar de la Astra Vagoane , care are contracte de furnizare peste tot.Singura problema ramane Primaria si CLM Arad, cu Bibart in frunte care nu misca nimic.

    0
    0
  9. Daca ar fi dupa mine as face o societate cu actionari Primaria, Consiliul Judetean Arad, Suporterii, si Sponsorii puternici din Arad, dar nimeni sa nu aiba majoritate absoluta.Contract pe 30 de ani- 25 % Primaria +CLM Arad, 25 % CJArad, 25 % sponsorii cu contract pe termen lung, 15%, 10 % suporterii, abonatii,etc.Restul sponsorizarilor si drepturile de televiziune sa fie ca un beneficiu

    0
    0
  10. Domnul Balint , daca prindem play-off-ul ,sigur mai suntem inca un an in Liga 1, iar dvs. ati prinde al treilea an la aceeasi echipa ,ori ciclul de pregatire al unei echipe pentru performanta este de 4 ani.Dar daca veti avea rezultate foarte bune cu UTA, s-ar putea sa aveti oferte din Turcia, ca si Sumudica, sau undeva in desertul asiatic.Important estesa faceti performanta cat mai mare cu UTA

    0
    0
  11. LUNI,cu Gaz Metan ,neaparat victorie, din penalty, in minutul 90 + 3, indiferent cum ,vom fi pe locul 4 si vom merge detasati la Cluj si FCSB, dupa pauza.Intre timp se vor da si banii meritati la jucatori, antrenori si staf.
    Alo, Domnul Primar Bibart, cum stati cu finantarea promisa catre UTA, in ce stadiu sunteti ? Pe ce legi ,hotarari ,ordonante, va bazati ca sa finantati echipa UTA ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button