UTA Academie

Calcule respectate pe „Motorul”, în Liga Elitelor: Echilibru la U19 între UTA și Știința Craiova, distracție „roș-albă” la Under 17!





Disputele dintre UTA și Știința Craiova, din cadrul etapei cu numărul 7 a Ligii Elitelor au avut desfășurări conform locurilor din clasamentul seriei de Vest. Cea a juniorilor mari a fost echilibrată pentru ca cealaltă să se transforme într-un antrenament…cu arbitri, din moment ce publicul lipsește de pe stadioane în contextul pandemiei de coronavirus.

Fără 11 jucători infectați cu COVID: UTA U 19 – Știința Craiova 1-1

Cu câte 7 puncte strânse după 6 runde, UTA și Craiova încercau să se depășească pe arena „Motorul” din Aradul Nou. Chiar și fără 11 fotbaliști infectați cu coronavirus, gazdele au dominat startul de meci, dar, după doar câteva minute, Negoescu a fost faultat dur, din spate și a ieșit pe margine. Timp de aproape 30 de minute, s-a încercat recuperarea mijlocașului care a fost aproape de un transfer în Italia, însă fără succes și Ronai avea să intre în cele din urmă pe teren. În superioritate numerică, oltenii au dominat ostlitățile, dar nu au pus în pericol poarta arădeană.

În partea a doua, UTA a început din nou bine și de această dată a și modificat tabela. În minutul 53, Andrieș a dezvoltat o acțiune frumoasă pe partea dreaptă, a centrat perfect pentru Maxim (foto dreapta), care pune latul din 5 metri: 1-0. Bucuria nu a durat mult, căci zece minute mai târziu, oaspeții au egalat, prin Ragman, care  profită de o eroare de marcaj și îl bate pe Tirian. Până la final s-a jucat pe contre, dar cele două echipe au trebuit să se mulțumească cu un punct.

UTA U19: Tirian, Negoescu (C), Domide, Maxim, Merca, Bokse, Andrieș, Măgulean, Bortiș, Puta, Moldovan. Au mai jucat: Ronai (30), Maier (46), Irimia (77), Putnic (90). Rezervă: Malița. Antrenori: Mihai Petcuț, Costel Bogoșel, Ștefan Boroș.

Demonstrație de forță: UTA U17 – Știința Craiova 11-0

În schimb, meciul de la U17 a fost fără istoric, craiovenii plecând cu sacul plin din Aradul Nou și asta chiar dacă Dinu Donca și Adi Ungur nu au contat pe nu mai puțin de patru fotbaliști infectați cu COVID. Bulza a fost golgheterul partidei cu 4 reușite, urmat de Pașcalău (2), Pop (2), Mare, Buzgău și Nagy. UTA continuă să fie lider cu 6 victorii și un singur eșec, pe când craiovenii sunt penultimii în clasament.

UTA U17: Tirian – Boiț, Bulza, Clipotă, Codrea, Mare, Sarkozi, Botoroagă, Pop, Nagy, Pașcalău. Au mai jucat: Malița, Balint, Buzgău, Cohuț. Rezervă: Pele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button